Praktikum mindenek felett?

ajándék, ötletUgye neked is van olyan barátod, kollégád vagy épp rokonod, akivel mindig meg vagy lőve, ha ajándékvásárlásra kerül a sor? Akinek hiába veszel egy szép csokor virágot vagy egy nagyon mutatós dísztárgyat, nem tud vele mit kezdeni, és bár mosolyt erőltet az arcára, de látod rajta, hogy mégsem olyan átütő erejű az öröm, mint ahogy azt szeretted volna.

Ha tudod valakiről, hogy azokat az ajándékokat részesíti előnyben, amelyeknek használati célja is van, funkcióval bírnak, akkor érdemes ezt szem előtt tartva egy-egy használati tárgyat egyedivé varázsolva vagy épp humorral fűszerezve becsomagolni és átadni a jeles napon.

Az ajandek-otletek.hu jóvoltából számtalan ilyen ötlettel gazdagodhatsz, így az elkövetkező ünnepek biztosan nem telnek jól megválasztott ajándék nélkül.

Ajándék a mindennapokra

Talán ha mélyen belegondolunk, jobb is, ha használati tárgyat ajándékozunk, hiszen az biztosan nem jut egy üvegszekrénybe vagy eldugva a könyvespolc hátsó traktusába, esetleg a szekrény tetejére kevésbé látható helyre. Azaz biztosan nem is fogjuk az ünnepeltet emlékeztetni arra, hogy ezt vagy azt az ajándékot milyen alkalomból kapta tőlünk.

Ha szeretnénk magunkat belopni a praktikumot kedvelő emberek szívébe, válasszunk egy olyan használati tárgyat, amelyet a hétköznapok során rendszeresen elővesz, a kezében forgat, szeretettel használ, így biztosak lehetünk benne, hogy minden egyes használat alkalmával eszükbe jutunk, és jó szívvel gondolnak ránk, és végülis ez lenne az ajándékozás célja, nemde?

Vicces használati tárgyak

Attól, hogy valaminek funkciója van, nem kell, hogy feltétlenül unalmas legyen! Ma már a kreatív tervezőknek hála a legegyszerűbb használati tárgyat is egyedivé és humorossá vagy épp az alkalomhoz illővé lehet varázsolni, így tökéletesen megállja a helyét ajándékként akár egy bögre, akár egy kötény is.

Szerezz dupla örömet: egyszer a használattal, egyszer pedig a humoros oldallal. Segíts szeretteidnek, hogy ajándékaid révén a szürke hétköznapok is színesek és vidámak legyenek még akkor is, ha nem vagy ott velük!

Ha szeretnél ötleteket keresni, akkor böngészd végig az ajandek-otletek.hu kínálatát!

Személyre szóló ajándékkal kedveskedni menő!

Ahhoz, hogy tudd, milyen használati tárgyat fogadna szívesen az ajándékozott, és mi az a humor, amit szeret és ért, nagyon kell ismerned az ünnepeltet. Tudnod kell, mit szeret csinálni a szabadidejében, mivel szeret foglalatoskodni, vagy épp mivel megy a családja agyára, persze csak jó értelemben. Ismerned kell a humorvilágát, hogy mennyire messze lehet elmenni vele egy-egy poén kedvéért.

Ha ezek a tarsolyodban vannak, akkor nagyot nem fogsz tudni tévedni. Ugye milyen jó belegondolni, hogy mekkora örömet fogsz szerezni valakinek? Mert kapni is jó, de adni még jobb!


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Nem véletlen, hogy az Erste megvette a Random Capitalt

csü szept 2 , 2021
ShareTweetPinShareAz Erste Befektetési Zrt. tulajdonába került az online befektetési szolgáltató Random Capital Zrt., a tranzakcióval az Erste a magyar tőzsde legnagyobb forgalmú brókercége lesz – jelentette be Cselovszki Róbert. Az Erste befektetési Zrt. elnök-vezérigazgatója közölte: a tranzakció pénzügyi és technikai zárására heteken belül sor kerül, azt a Magyar Nemzeti Bank […]
ZX-81

És még ez is...