Praktikus tanácsok az intim ápoláshoz

biola.huIntim területeink természetes gondoskodást igényelnek, mivel a nyálkahártya jóval érzékenyebb a fertőzésekre és védtelenebb a környezeti ártalmakkal szemben. Akár egy strandolás során vagy idegen mosdóhasználatból adódóan is felléphet probléma, megborulhat az egyensúly.

Intim területek ápolása természetes készítményekkel

Az intim területek ápolásához nem megfelelőek a hagyományos szappanok és tusfürdők, helyettük kifejezetten arra a célra kifejlesztett természetes komponensű ápoló készítmények alkalmazandók. Ilyen például a BIOLA Webshop tisztálkodószerei között megtalálható teafaolajos mosakodó gél, mely nem tartalmaz irritatív összetevőket, továbbá bőrgyógyászatilag tesztelt, így biztonsággal használható napi szinten is.

A bio készítmények legnagyobb előnyei, hogy mentesek az allergiát kiváltó anyagoktól, nem tartalmaznak tenzideket, hipoallergének, valamint növényi illóolajok révén biztosítanak kellemes illatot. Gyógynövény-kivonataik által, mint amilyen például a bíbor kasvirág, segítik az intim területek védekezőképességét és a nyálkahártya egészségének fenntartását. Kíméletesen, gyengéden tisztítanak, emellett gyulladáscsökkentő kivonatokat is tartalmaznak.

Az intim ápolók alkalmazása különösen javasolt azoknak, akik gyakran járnak fürdőkbe, wellnessezni, uszodákba. A megelőzés szerepe rendkívül fontos, ezek a termékek pedig segítséget nyújtanak az intim területek egészségének megőrzéséhez, nemcsak a hölgyeknek!

Hasznos tippek a helyes ápoláshoz

Mindenképpen érdemes elkerülni a lúgos szappanokat, készítményeket, különösen ha SLS tartalmúak, mivel ezek irritációt válthatnak ki az érzékenyebb területeken. Természetes illóolajokat válasszunk, melyek hatékonyak, mégsem olyan drasztikusak, mint a szintetikus vegyületek! Az illóolajok a normál higiénés állapot fenntartásában is aktívan közreműködnek.

Az intim ápolók nem gyógyításra lettek kifejlesztve, ezért fertőzések, betegségek esetén orvoshoz kell fordulni! Alkalmazhatók viszont megelőzésre és az egészséges egyensúly fenntartásának támogatására.

Az intim területek gondozása, védelme a férfiak esetében is fontos, a nők azonban anatómiai szempontból fogékonyabbak a fertőzésekre. Mindenkinek javasolt preventív céllal az ápoló készítmények használata.

Intim ápoló termékek

Természetes megoldást nyújt az érzékeny területek védelmére a BIOLA Echinacea Fresh intim mosakodó hab, illetve a Tamanu & Teafaolaj intim mosakodó gél, melyek nyugodtan alkalmazhatók napi szinten. A deoaktív komponenseknek köszönhetően hatékonyan felveszik a harcot a kellemetlen szagok megelőzésében, ugyanakkor gyengéden támogatják az intim testrészek normál higiénés állapotát, biokozmetikai minőségben.

Nem tartalmaznak irritációt kiváltó összetevőket és maximálisan bőrbarát termékek. Mivel gyógynövény-kivonatokban gazdagok, mint amilyen például a teafaolaj, a kasvirág, a kamilla, valamint az orvosi zsálya, hatékonyan segítik a kellő frissesség és a kellemes bőrérzet fenntartását.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Középiskolásokat díjaztak a Szakma Sztár Fesztiválon

szo máj 7 , 2022
ShareTweetPinShareA NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. (NISZ) 2012 óta támogatja az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyt (OSZTV), amelynek fő célkitűzései között az informatikai és távközlési szakképesítések társadalmi presztízsének növelése is szerepel. Az OSZTV-n a 14-18 éves, szakközépiskolások és gimnazisták vehettek részt, az ország minden tájáról. A területi előválogatók után márciusban került […]
Szakma Sztár Fesztivál

És még ez is...