Megjött az LG G3 S

LG G3 BeatNéhány napja már Magyarországon is kapható az LG G3 okostelefon középkategóriás változata, a G3 S. A készülék a G3 által már jól ismert fémes kialakítást és lézeres autófókuszt egy 5,0 hüvelykes, vékony keretes kijelzőjű kompakt készülékben teszi elérhetővé. Az LG G3 S így a középkategóriás okostelefonok mezőnyében nyújt prémium élményt. Az LG G3 S 5,0 hüvelykes HD IPS kijelzővel rendelkezik, amelynek a készülékházhoz viszonyított aránya 74,1 százalékos ― ezek a méretek a középkategóriás okostelefonok piacán kiemelkedőnek számítanak. Az LG G3 S a csúcskategóriás társából magával hozta a lézeres autófókuszt és a „Floating Arc” kialakítást. A hosszú üzemidőről a 2540 mAh-s akkumulátor gondoskodik. A készülék négymagos processzort kapott, nyolc giga memóriával rendelkezik és az Android KitKat operációs rendszer 4.4.2 verziója fut rajta.

A készülék nyolc megapixeles kamerával tudjuk rögzíteni, ami lézeres autofókusszal rendelkezik. Ennek a lényege, hogy a kamera lézersugárral méri meg a tárgyak és a kamera közötti távolságot, így gyorsan tud fókuszálni és éles képeket készíteni. Az eddigiektől eltérően az érintéssel fényképezés (Touch & Shoot) funkció egy lépésben fókuszál és készíti el a fotót, elég megérinteni a fókuszpontot a kijelzőn és már kész is a kívánt kép. A kézmozdulattal történő fényképezés révén pedig ökölbe szorított kézzel lehet elindítani egy három másodperces visszaszámlálást a felvétel elkészítéséhez. A telefonon való gépelést az intelligens billentyűzet (Smart Keyboard) segíti úgy, hogy megjegyzi a használója gépelési stílusát és 75%-kal csökkenti az elgépelési hibalehetőséget. A QuickMemo+ funkcióval pedig könnyedén lehet jegyzetelni és rajzolni is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nuance Nina segít az ING-nek

pén szept 26 , 2014
A Nuance Communications, Inc. bejelentette, hogy az ING Netherlands a Nuance hang- és mesterséges intelligencia (IA) technológiáit veszi igénybe az „Inge”, az ING Netherlands új hangvezérléses mobil banking alkalmazásának bevezetéséhez. Az ING Netherlands a Nuance Nina elnevezésű intelligens virtuális asszisztensét állítja az ügyfelek szolgálatába, hogy egyszerű és kézhasználatot nem igénylő […]
hang