Diplon Hungary Kft. – minőség és esztétikum kéz a kézben

Diplon Hungary Kft.A Diplon Hungary Kft., korábban Safran Kft., 1995 óta van jelen a piacon, és 2004 óta forgalmazza exkluzív importőrként a „Diplon” márkájú fürdőszobai termékeket Európa több országában. 2015 őszén új kereskedelmi stratégiát alkalmazva bővítette a partnerei és vásárlói körét Magyarországon. A budapesti bemutatóterem és raktár teljes termékskálát kínál, versenyképes árakkal és gyors áruszállítással támogatva az üzleti és lakossági vásárlókat.

A Diplon Hungary Kft., korábban Safran Kft., 1995 óta van jelen a piacon, és 2004 óta forgalmazza exkluzív importőrként a „Diplon” márkájú fürdőszobai termékeket Európa több országában. 2015 őszén új kereskedelmi stratégiát alkalmazva bővítette a partnerei és vásárlói körét Magyarországon. A budapesti bemutatóterem és raktár teljes termékskálát kínál, versenyképes árakkal és gyors áruszállítással támogatva az üzleti és lakossági vásárlókat.

Miért pont a Diplon Hungary Kft.?

A fürdőszoba minőségi berendezésekkel való felszerelése nélkülözhetetlen az otthonunk kényelmének és stílusának megőrzéséhez. A kiváló anyaghasználattal készült eszközök nemcsak tartósabbak, de esztétikailag is emelik a szóban forgó tér értékét, megteremtve ezáltal azt a privát oázist a számunkra, ami a mindennapok rohanásában igazán felüdítő élményt nyújt a számunkra. A minőségi berendezések használata csökkenti a karbantartási igényeket, így hosszútávon költséghatékonyabb megoldásokat kínálnak a fürdőszobában. Végül, de nem utolsósorban, a gondosan kiválasztott minőségi berendezések növelik az ingatlanunk értékét és vonzerejét. Legyen bármi is az oka a fürdőszobai berendezés magas színvonalon való kivitelezésének, a Diplon Hungary Kft. szakembereire és színes spektrumon mozgó kínálatára bátran számíthatunk.

Diplon – amikor a márka önmagáért beszélt

A Diplon márkájú termékek nívója kompromisszumok nélküli elégedettséget garantál. Ezeknek a fürdőszobai berendezéseknek minden egyes porcikája magas minőségről árulkodik. Legyen szó a lenyűgözően szép, minőségi csaptelepekről, zuhanykabinokról, szaniterekről, fürdőkádakról, fürdőszobai bútorokról vagy kiegészítőkről, a kiemelkedő színvonalat nyugodtan előre borítékolhatjuk. Például az egyik kiemelt termékkörük, a csaptelepek nem hiába számítanak közönségkedvencnek. A Diplon mögött álló szakemberek pedig nem csupán azokra gondolnak, akiknél a fürdőszobai felújítás során került terítékre a csaptelep cseréje!

A szalon kínálatában ugyanis széles választékban megtalálhatóak különböző stílusú és funkciójú modellek, amelyek kifejezetten konyhai használatra lettek teremtve. Az egyedi igényeket kielégítő termékek között találhatunk többféle színben és kialakításban készült modelleket, mint például modern, minimalista vagy LED-es változatokat, valamint különleges funkciókkal ellátott konyhai csaptelepeket is. Bár a dizájn tekintetében a paletta ugyancsak változatos, egy tényező minden termék esetében jelen van: minőség és esztétikum jellemzi őket, a gyártás során prémium anyagok felhasználásával.

Mindezt személyre szabottan!

A Diplon kellemes atmoszférájú bemutatótermében szakértői segítséggel támogatva válogathatunk a fürdőszobai termékekből, személyre szabott tanácsadást vehetünk igénybe, testreszabott modelleket rendelhetünk és megbeszélhetjük a megrendeléséhez kapcsolódó szállítási feltételeket. Azt pedig már igazán csak hab a tortán, hogy a szóban forgó termékek kitűnő ár/érték arányt képviselnek, így megfizethetők bárkinek, aki nem szeretne lejjebb adni az elvárásaiból.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Végre letölthető a betáplálási irányú csatlakozásokról szóló adatbázis

pén ápr 5 , 2024
ShareTweetPinShareKözzétette a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) a betáplálási irányú csatlakozásokról szóló adatbázist. Közzétette a MEKH azt az adatbázist, amely a közcélú villamos energia hálózatba történő betáplálást célzó termelőegységek telepítését tervező ipari beruházók számára nyújt tájékoztatást szabad, betáplálási irányú csatlakozási pontokról. A MEKH az engedélyesektől bekérte, rendszerezte és a […]
Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal

És még ez is...