Szúnyoghálók fajtái

topredony.huA szúnyogok nyáron nagyon megkeseríthetik az életünket, ha túlságosan elszaporodnak, főleg éjjel lehet rendkívül kellemetlen a kis rovarok hangjára, netán csípésére ébredni. Reggelre akár tele is lehetünk apró, viszkető piros foltokkal, ami senkinek sem hiányzik.

A nyári kánikulában főleg éjszaka van lehetőségünk szellőztetni a lakást, mikor a levegő jó esetben lehűl annyira, hogy ha kinyitjuk az ablakot, nem a fullasztó hőség árad be, hanem friss levegő. Ebben az esetben azonban vagy teljes sötétségben tartjuk az egész lakást, mert a szúnyogok a legkisebb fényre is berepülnek, vagy felszereltetünk nyílászáróinkra a jó minőségű szúnyoghálót, amit a Topredőny szúnyogháló kínálatából is megrendelhetünk.

Szúnyoghálók az ajtóra

A bejárati ajtók legnépszerűbb rovarvédelmi eszköze a nyíló- és tolóajtós szúnyogháló, amely erős alumíniumprofiljának köszönhetően akár dupla ajtókra is alkalmazható. A háló anyaga üvegszálas, szürke színű, sűrű szövéssel készült, műanyag bevonattal van ellátva és tűzálló, és ellenáll az időjárásnak is.

Teraszajtók és erkélyajtók kedvelt szúnyog elleni megoldása a rolós oldalhúzós szúnyogháló. A háló anyaga ugyanazokkal a tulajdonságokkal bír, mint az előző típusé. Keskeny alumínium keretben fut, az ajtóra kell rögzíteni és oldalra lehet húzni. Mivel nem záródik hermetikusan, ezért nem nyújt teljes védelmet a rovarok ellen.

A csúcskategóriát a pliszé képviseli a szúnyoghálók között, mely nevét a pliszírozott kialakításról kapta. Használatával biztonságot nyújt a rovarok ellen, de közben élvezhetjük a szabad kilátást a hatalmas üvegajtókon keresztül. Könnyű karbantartani ezt a típust, emellett strapabíró a kivitel, csendes és gördülékeny a működése ennek a stílusos és modern szúnyoghálónak.

A rolós szúnyogháló

A rolós típus nagy előnye, hogy mozgatható, emellett rendkívül könnyen kezelhető és nem foglal nagy helyet. Használat után egyszerűen vissza lehet csúsztatni a kazettába, így az ablakon keresztül meg tudjuk öntözni a gyönyörű muskátlikat, vagy ki tudjuk rázni a porrongyot takarítás közben.

Tűzálló anyaga ellenáll az időjárás viszontagságainak is, alig észrevehető, szinte láthatatlan, így a zavartalan kilátást sem akadályozza. A sínben található szőrkefe megakadályozza a nagyobb rovarok bejutását a lakásba, de a rovarok ellen csak a fix rovarháló nyújt 100%-os védelmet.

A fix keretes szúnyogháló

Egyszerűen felszerelhető, illetve használaton kívül könnyen eltávolítható a fix keretes szúnyogháló. Többféle méretű ablakhoz alkalmas, nagyobb nyílászáró esetén erősített alumíniumprofilból is elkészíthető.

A Topredőny által forgalmazott fix keretes szúnyoghálók kerete alumíniumból vagy műanyagból készül fehér, sötétbarna vagy antracit színben, de szinterezhető a RAL skála bármely színére is.

Rugós stifttel, mágnessel vagy beakasztó füllel rögzíthető a szúnyogháló, melynek hálója sűrű szövésű, időjárás- és tűzálló, szürke, üvegszálas, műanyag bevonatú és optikailag láthatatlan. Ez a fix keretes konstrukció nyújt tökéletes védelmet a rovarok ellen.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Ötletek a lánybúcsú szervezéséhez

szo máj 13 , 2023
ShareTweetPinShareAmennyiben azt a feladatot kaptad, hogy megszervezd legjobb barátnőd lánybúcsúját, nem vagy könnyű helyzetben. Ötletességre, kreativitásra, kitartásra, türelemre biztosan szükséged lesz a következő hetekben, de mi most segítünk néhány jó tanáccsal ez ügyben! Gondolkozz előre! Először is, amiről biztosan tudod, hogy kelleni fog, azt rendeld meg időben! Tipikusan ilyen a […]
printfashion.hu

És még ez is...