“Flow Country Trail” – ahol a kerékpározás kaland a javából

otp-birkenhof.atKarintia kifejezetten aktív régió a sportolási lehetőségeket tekintve! A kerékpáros úthálózata rendkívül fejlett, egyedülálló kerékpárkölcsönző hálózata 50 állomással rendelkezik, ahol mindenféle típus foglalható, akár online is. Remek kerékpáros kalandok várnak itt mindenkire!

Élmények, adrenalin, Karintia!

Karintiát talán sokan a téli oldaláról ismerik leginkább. Magas színvonalú, népszerű síparadicsomként tekintenek rá, azonban Ausztria legdélebbi régiója nemcsak télen kínál az aktív sportot kedvelőknek egy kis adrenalint, hanem nyáron is!

Remek kiindulópont Bad Kleinkirchheim, bármilyen évszakban is vágyik kikapcsolódásra, családdal vagy barátokkal egyaránt fantasztikus élményekkel teli programok várják. Induljon útnak hátizsákkal, pattanjon kerékpárra, fedezze fel a régiót egy másik szemszögből!

Szerezzen felejthetetlen élményeket, amelyhez a családias Hotel OTP Birkenhof **** akciós ajánlatok keretében számos figyelmességgel készül, wellness-szolgáltatásai és gasztronómiája minden bizonnyal még inkább emlékezetessé varázsolják látogatását!

Tudja, hol található Európa leghosszabb hegyi kerékpárútja?

Tavasztól őszig kifejezetten ajánlott az alpesi túrázás mellett a kerékpáros felfedezés, amely Karintiában igen közkedvelt és számtalan lehetőséget kínál. Többek között Bad Kleinkirchheim tökéletes úti cél, ha a hegyi kerékpározás közel áll a szívünkhöz.

Itt található ugyanis Európa leghosszabb hegyi kerékpárútja, mintegy 15 km hosszan. A “Flow Country Trail” kiindulási pontja a Kaiserburg teteje, ahova egy csodaszép kilátást biztosító felvonóval juthatunk fel egészen 2055 méteres magasságig. Maga az útvonal lenyűgöző vidéken, alpesi tájon kanyarog végig 970 méteres szintkülönbséggel.

Tényleg kaland a javából, és adrenalinból sem lesz hiánya annak, aki megtapasztalja ezt az élményt! Ráadásul annak sem kell kimaradnia ebből, aki még kevésbé gyakorlott hegyi kerékpározásban, ugyanis a pálya alsó részén gyakorlópályák kerültek kiépítésre, így felkészültebben, bátran vághatnak neki a kihívásnak.

Mesés kerékpártúrák Karintiában

Megtalálni azt a sokat emlegetett “flow-érzést” nemcsak hegyi kerékpározással lehet és érdemes, hanem rendelkezésre áll még jó néhány minőségi, jól kiépített kerékpárútvonal, összesen közel 1300 km hosszúságban. Könnyen megtalálhatja így mindenki a maga nehézségi szintjének megfelelőt.

Közkedveltek – főképp családok számára – a tókerülő kerékpártúrák, mint a Wörthi-tó és a Millstatti-tó körüli, valamint egy hosszabb megmérettetés, az Alpok-Adria kerékpárút, amely 410 km hosszan húzódik Salzburgtól Karintia vidékén át egészen Olaszországig.

Ezek csak példák, számtalan szuper kirándulási lehetőség nyílik még látnivalókkal kombinálva, ezért sok a visszatérő kerékpáros utazó. Egyértelműen jó döntés, ha Ön is ilyen feltöltődésre és kalandokra vágyik!

Next Post

Simlis webáruházak, légy könyörtelen velük - ötödik epizód

hét ápr 18 , 2022
ShareTweetPinShareNagyon megnőtt az online kereskedelem népszerűsége, ami azzal is járt, hogy a csalók is egyre fondorlatosabb eszközökkel próbálják megkárosítani az embereket az online csomagküldés kapcsán. A Packeta szakemberei összegyűjtötték a legjellemzőbb megtévesztési módszereket, és azt is, hogy védekezhetünk. Ne nyugodjunk bele, ha nem azt kaptuk, amit vártunk! Akkor is érhet […]
webáruház reklamáció

És még ez is...