A saját fejlesztésű szoftverek világa

mav-it.huVajon létezik olyan befektetés, amely két év után is hasznot termel egy vállalkozásnak? A válasz igen. Cikkünk most az egyedi szoftverfejlesztés tulajdonságait mutatja be, valamint feltárja az előre elkészített szoftverekkel szembeni komoly versenyelőnyöket.

Mikor érdemes igénybe venni egy egyedi szoftverfejlesztési szolgáltatást?

Egy webalapú, egyedileg fejlesztett szoftver segítségével földrajzilag különböző helyeken tartózkodó kollégák akár egyszerre is dolgozhatnak adminisztrációs feladatokon. Szemben a telepített szoftverekkel, ahol ez csak drágábban oldható meg, mert a helyi szervereket külön szinkronizálni kell. A webalapú szoftverek akkor javasoltak, ha többszereplős folyamatokhoz alkalmaznánk őket, ahol fontos az együttműködés a felek között.

Milyen előnyöket hordoznak magukban?

Egyrészt a konkurenciának biztosan nem lesz pont ilyen szoftvere. Ezzel egy megkérdőjelezhetetlen üzleti előnyre tehet szert, mivel pont olyan szoftvert kap a kezébe, amelyek igazodnak az Ön és a kollégái igényeihez. 

Sokan ezért választják a Mav-IT.hu oldaláról a raktárkezelő programot. A rendszer online működése révén nem kell feleslegesen utaznia, valamint munkaidőt is megtakaríthat.

Mik a hagyományos szoftverek hátulütői?

Az előre legyártott szoftverekkel az a probléma, hogy egyrészt vagy hiányzik belőlük egy-egy funkció, ami miatt használhatatlanok vagy pedig túl sok van, ami miatt több időt vehet el a betanítás folyamata, mint amennyi időt megtakarítana a beruházás. Valamint egy saját, irodai szerveren az adatai sincsenek teljes biztonságban, mint egy felügyelt szerverterem esetében.

További érvek a webes szoftverek mellett

Internetkapcsolata segítségével, valamint egy böngészőt futtató számítógéppel a világ bármely pontjáról elérheti a programot. Sőt, ha Ön és kollégái különböző operációs rendszereket futtatnak, az sem jelent gondot. Az egyedi szoftverfejlesztési megoldások lehetővé teszik, hogy akár három különböző (Windows, macOS, Linux) rendszeren is problémamentes legyen a munka. 

Egyedi cég egyedi megoldásokkal…

A Mav-IT.hu nagy múlttal rendelkezik, már 2005-ben két webalapú rendszert tudhattak magukénak, mára pedig olyan keretrendszert is kínálnak, amely segítségével rögtön előnyből indulhat a fejlesztés. 

Ez hasznos alapfunkciókat tartalmaz, ilyen például a bejelentkezés, a felhasználókezelés, a naplózási lehetőségek és a többnyelvű felület. Az átadást követően az ügyfélgondozásra is kiemelt figyelmet fordítanak, a felmerülő igényekhez mérten akár utólag is módosítják a szoftvert. Egyéb szolgáltatások keretében hibajavítást és segítségnyújtást is végeznek, valamint biztonságos szerverteremben kiemelkedő sebességű tárhely is igénybe vehető.


 

Next Post

Miket beszélnek? Tajthy: még nem elég!

sze ápr 20 , 2022
ShareTweetPinShareAz Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) konferenciáján, a SMART 2022-őn Tajthy Krisztina, a szövetség főtitkára panelbeszélgetés keretében beszélt a napokban publikált IVSZ #femintech – Tedd láthatóvá! felmérésről, amelynek eredményei szerint pozitív irányba halad a nők IKT iparágban való foglalkoztatása, de a nők arányának növeléséhez szemléletváltásra, nyitottságra, valamint az […]
Tajthy Krisztina, IVSZ

És még ez is...