Tíz játékos három labdával, tíz perc alatt mennyi adatot hozhat össze?

1

stadionHárom évre szóló megállapodást írt alá a Bayern München focicsapata és az SAP. A technológiai partnerség keretében az SAP szoftvereit vetik be, hogy elemezzék, javítsák a játékosok teljesítményét, jobb szurkolói élményt biztosítsanak, és támogassák a klub nemzetközi kereskedelmi tevékenységét. A csúcstechnológia nem ismeretlen a foci világában, az SAP megoldásai segítették a világbajnok német fociválogatott felkészülését is. A sportklubb vezetője nem lát problémát az új technológia bevezetése és a hagyományok megtartása között. A klub tradícionális bőrnadrágok és laptopok között él — mondta Karl-Heinz Rummenigge.

Az SAP több sportágban is jelen van technológiai megoldásaival, közte például a nagymennyiségű adatokat valós időben feldolgozni képes eszközével. Csupán az edzések során óriási mennyiségű adat keletkezhet. Oliver Bierhoff, a német válogatott menedzsere, egyben az SAP márkakövete szerint tíz játékos három labdával akár hétmillió rekordnyi adatot is összehozhat, mindössze tíz perc alatt. Az SAP analitikai megoldásai a foci mellett jelen vannak még például a kosárlabdában, a teniszben, a vitorlázásban, és az amerikai fociban is.

One thought on “Tíz játékos három labdával, tíz perc alatt mennyi adatot hozhat össze?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Schanda Jánost kitüntették

csü aug 21 , 2014
Állami kitüntetéseket és elismeréseket adott át Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter az augusztus 20-i állami ünnep alkalmából – írja az MTI. Az átadott elismerések a Magyarország érdekében végzett lelkiismeretes, kimagasló színvonalú és eredményes munkáért járnak – szögezte le a miniszter. A Magyar Érdemrend Lovagkereszt kitüntetést kapott Schanda János, a műszaki tudomány […]

Friss, ropogós