Új HR vezérigazgató-helyettes a Yettelnél

Szalai Enikő, a Yettel Magyarország Zrt. hr vezérigazgató-helyetteseSzalai Enikőt nevezték ki a Yettel Magyarország Zrt. hr vezérigazgató-helyettesének.

Szalai 25 év nemzetközi tapasztalattal rendelkezik a hr-menedzsment, a szervezet- és stratégiafejlesztés, valamint a coaching területén. Szakterülete a változásmenedzsment és a tehetségfejlesztés. Szalai üzleti coaching és változásmenedzsment képesítéssel is rendelkezik. A szakember egy olyan környezetbe érkezik a Yettelnél, ahol nemrég a partnershop-hálózat megszüntetésével saját tulajdonúvá váltak a Yettel korábbi partnerüzletei. A közel száz új üzlettel többszáz munkatárs is érkezett, így a szakember egy immár közel kétezer fős vállalatot erősít.

Szalai pályafutását a Magyar Tudományos Akadémián nyelvész kutatóként kezdte, az üzleti világba tréner-tanácsadóként került, ahol szolgáltatói oldalról támogatott számos nagyvállalatot vezető- és szervezetfejlesztési, valamint keresés-kiválasztási projektekben. 2012 és 2015 között a Canon Magyarország HR vezetőjeként dolgozott, majd 2015-től a cég egyik leányvállalatának globális Talent és Performance szakértői csapatát vezette Hollandiában. 2017-től a Canon londoni központjában a b2c üzletág stratégiai hr-feladataiért felelt európai hr-igazgatóként. 2020-ban tért vissza Magyarországra, ahonnan az angol Just Eat és a hollandiai székhelyű Takeaway cégek összeolvadását támogatta. Később ugyanitt a Product & Technology funkció globális hr-business partnere lett, és innen érkezett a Yettelhez.

Az előd, Endrei-Kiss Judit májusban köszönt el a Yettel HR vezérigazgató-helyettesi pozíciójáról és májustól új színekben folytatta munkáját a Vanguards Fashion Group Zrt. divatipari holding és a csoporthoz tartozó Nanushka International Zrt.-nél Group Chief People Officer munkakörben.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Elő a gukkert: este lesz az év legszebb csillaghullása

pén aug 12 , 2022
Augusztus 12-13. között tömegesen érik el bolygónk felsőlégkörét a Perseidák hullócsillagai, azonban a telihold miatt csak a legfényesebb meteorokat láthatjuk majd. A Perseidák meteorraj maximuma idén augusztus 13-án hajnali 3 órakor várható, de már csütörtök estétől érdemes az eget kémlelni – közölte Szabó Olivér Norton, a Svábhegyi Csillagvizsgáló csillagásza. Mivel […]
csillaghullás

És még ez is...