Volt microsoft-vezér lett a Vodafone vezérigazgató-helyettese

Szentkuti Gabriellát nevezték ki a Vodafone Magyarország lakossági értékesítési és operációs vezérigazgató-helyettesének. Szentkuti több mint 25 éves vezetői, digitális transzformációs, pénzügyi és szervezetfejlesztői tapasztalattal rendelkezik. 2018 júniusáig ügyvezető igazgatóként, azt megelőzően pedig üzleti stratégiai igazgatói pozícióban dolgozott a Microsoft Magyarországnál. Ügyvezetői ténykedése alatt tört ki az előde által elkövetettek miatt kirobbant botrány. A csúcsvezető a Microsoftot megelőzően pénzügyi területen, közel húsz éves szakmai és vezetői tapasztalatra tett szert, először a Citibanknál, majd a Raiffeisen Banknál, ahol a pénzintézet országos fiókhálózatát illetve az értékesítési- és ügyfélkiszolgálás fejlesztési csapatát vezette. Szentkuti kereskedelmi, közgazdasági és menedzsment tanulmányait Németországban és Magyarországon végezte, valamint MBA fokozatot szerzett Angliában, a Manchester Business Schoolban.

A szakember állítólag novemberben érkezett a Vodafone-hoz, ennek ellenére még mindig Miroslav Radakovic szerepel a Vodafone honlapján, mint megbízott Megbízott Lakossági Értékesítési és Operációs Vezérigazgató-helyettes.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Az EU segít a csomagküldés árainak összehasonlításában

hét dec 23 , 2019
ShareTweetPinShareAz európai országok közötti csomagküldés árait már-már átlátható módon foglalja össze az Európai Bizottság weboldala, ahol a legnépszerűbb európai csomagkézbesítési szolgáltatások tarifáit lehet összehasonlítani. Az Európai Csomagár-összehasonlító Oldal nem csak a fogyasztóknak, de a kis- és középvállalkozásoknak is hasznos lehet, különösen a karácsonyi ajándékrendelések csúcsidőszakában. Az ár-összehasonlító oldalon az uniós […]
posta

És még ez is...