Ericsson: cakumpakk minden a nethez kapcsolódik VI.

artxA CES-en az Ericsson öt kulcsfontosságú tapasztalati zónát mutat be a résztvevőknek, hogy azokon áthaladva megtapasztalják, milyen az „élet a hálózatba kapcsolt társadalomban”, milyen lesz az a világ, amikor a konyhánktól az autónkig minden hálózatba kapcsolódik majd.

Képzeletbeli élet
A „Képzeletbeli élet” zóna olyan jövőbe tekintő megoldásokra összpontosít, amelyek hamarosan hatással lesznek arra, hogy hogyan használjuk a kommunikációs platformokat és hogyan lépünk velük kapcsolatba. A bemutatott megoldások között van az interaktív média, az érintésalapú kommunikáció, az ablakalapú megoldások és a kiterjesztett valóság (augmented reality) alapú időjárás-előrejelzés koncepciói.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Loncsárt kinevezték

csü jan 16 , 2014
Január 15-től Loncsár Tibor a Microsoft Magyarország kormányzati technológiai vezetője. Az új vezető elsősorban azt a feladatot kapta, hogy irányítsa a cég tevékenységét abban a kormányzati programban, amelynek célja a hazai e-kormányzat technikai feltételeinek kialakítása. Loncsár Magyarországon szerzett informatika szakos egyetemi diplomát, amelyet az Egyesült Államokban egészített ki szakirányú képzéssel. […]

És még ez is...