Váczi Dorka Vodafone Főállású Angyala

Váczi Dorka, akinek a fejéből nőttek ki a szárnyaiVáczi Dorka Digitális Oktatási Angyalként folytatja megkezdett munkáját.

A Vodafone Magyarország Alapítvány a korábbiaktól eltérően, a 2020/2021-es évre nem pályáztatással, hanem célzott kiválasztás és direkt megkeresés útján választotta ki a Főállású Angyal program új angyalait. A program keretében Váczi Dorka havi bruttó 400 ezer forintos fizetésért dolgozhatnak társadalmi projektjén. A gyermekek állnak Váczi programjának fókuszában, aki Digitális Oktatási Angyalként és a Digitális Iskola Program szakmai vezetőjeként immár két éve azon dolgozik, hogy a pedagógusok és a diákok egyaránt naprakészek legyenek a digitális eszközhasználat terén. Az oktatás ugyanis – ahogy arra az elmúlt időszak is rámutatott – ma már elképzelhetetlen a digitalizáció nélkül.

„A Digitális Iskola Program működése során rengeteg tudás és tapasztalat halmozódott fel, melyeket mindenképp szerettünk volna elérhetővé tenni, az összes magyar pedagógus számára. Ennek érdekében, a megszerzett tapasztalatokat felhasználva elkészítettük tanároknak szóló, akkreditált e-learning képzésünket, melyet a következő évben további, száz százalékban online elvégezhető kurzusokkal szeretnénk bővíteni. Célunk immár nemcsak a programban működő iskolákkal való együttműködés, hanem az ország minél több oktatási intézményének elérése. Terveink között szerepek a szülők felé való nyitás, hogy minden, a tanulási folyamatban részt vevő szereplőnek segíthessünk a digitális eszközök használatában” – mondta el Váczi.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Idén Both András nyerte el a Braun Péter-díjat

vas aug 30 , 2020
A 2016-ban létrehozott Braun Péter-díj, a Magyarországi Vezető Informatikusok Szövetsége (VISZ), egyik legmeghatározóbb elnökének emlékét őrző díj, melyet minden évben egy kiemelkedő szakmai teljesítményt nyújtó, 35 évnél fiatalabb informatikai vezetőnek ítéli oda a szövetség. Idén a fiatal informatikai vezetők munkáját elismerő Barun Péter-díjat Both Andrásnak, az IdomSoft termékfejlesztési vezérigazgató-helyettesének ítélték. A […]
Both András IdomSoft

Friss, ropogós