Toboroz a GE Healthcare

munkaBővíti szegedi szoftverfejlesztő központját a GE Healthcare, a Tisza-parti városban a közeljövőben két új csoport kezdi meg munkáját – jelentette be Vámos Tamás, a GE Hungary Kft. ügyvezető igazgatója. A GE Healthcare szegedi irodájában a közeljövőben két új csapat kezdi meg munkáját, ezzel a fejlesztők száma a jelenlegi 23-ról 40-re nő.

A GE Healthcare 1999-ben kezdte el a klinikai alkalmazások fejlesztését Magyarországon, jelenleg négyszáz ember dolgozik ezen a területen. Az egészségügyben dolgozó szakemberek bevonásával végzett fejlesztések középpontjában a rák és az érrendszeri megbetegedések elleni küzdelem áll. A kutatások célja, hogy a kóros elváltozásokat minél hamarabb és pontosabban fel tudják fedezni – közölte az ügyvezető igazgató.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Terjeszkedik a kínai internetrendőrség

sze jún 3 , 2015
Kilép a nyilvánosság elé a kínai internetrendőrség, amely a kiberbűnözés üldözőjeként évek óta működött és működik a színfalak mögött – számolt be a helyi média a Közbiztonsági Minisztérium bejelentéséről hétfőn. A kísérleti fázisban ötven településen lesz jelen ilyen testület, köztük a két nagy metropoliszban, Pekingben és Sanghajban, de eldugott kisvárosokban is. […]
rendőr

Friss, ropogós