Nemzeti Konzultáció: a vakok és gyengénlátók kértek, és adatott

Nemzeti KonzultációElkészült a nemzeti konzultáció honlapjának akadálymentesítése, így a kitöltése minden magyar polgár számára biztosított – jelentette ki Nyitrai Zsolt.

Az MTI híre szerint a miniszterelnöki megbízott az mondta, hogy Magyarország kormányának működési alapelve, hogy a fontos döntései előtt megkérdezi a polgárok véleményét, erről szól a nemzeti konzultáció. Mi több, a kabinet azt is fontosnak tartja, hogy azok a társadalmi csoportok is részesei tudjanak lenni a közéletnek, amelyek tagjainak valami oknál fogva nehézséget okoz a kérdőív kitöltése. Nyitrai szerint a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége (MVGYOSZ) kereste meg a kormányt azzal, tegyék lehetővé, hogy a több mint nyolcvanezer vak és gyengén látó is részt tudjon venni a konzultációban. És a kérés nyitott fülekre talált. Nagy Sándor, az MVGYOSZ elnöke sikeresnek nevezte az akadálymentesítést és arra kérte a látássérült állampolgárokat, hogy vegyenek részt a nemzeti konzultációban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Vodafone rugalmas: engedi a távmunkát a telefonos ügyfélszolgálaton

vas júl 12 , 2020
A Vodafone Magyarország a telefonos ügyfélszolgálaton dolgozóknak júliustól lehetővé teszi a távmunkát hosszú távon is – közölte a kommunikációs társaság. A közleményben rámutatnak arra, hogy a koronavírus-járvány világszerte munkavállalók millióit kényszerítette otthoni munkavégzésre, a Vodafone Magyarország fővárosi irodáiban a teljes munkatársi állománya számára március közepén elrendelte az otthoni munkavégzést, ami […]
Ügyfélszolgálat