Kis és közepes társaságoknak szánj új multifunkcionális nyomtatóját a Xerox

xerox2A Xerox a kis- és közepes vállalatoknak szánja a piacra most bevezetett WorkCentre 5022/5024 multifunkciós berendezéseket, amelyek A/3 méretben, fekete-fehérben, 24 oldal/perc sebesség mellett nyomtatnak és másolnak, és az első nyomtatott oldalt is 14 másodpercen belül elkészítik. A folyamatos gyors működést az akár 1850 lapos papírkapacitás is támogatja. Kompakt kialakításuknak köszönhetően kisebb helységekben is elhelyezhetőek, mégis hasznos funkciók széles körével rendelkeznek, beleértve a hálózati nyomtatást, a teljes színes szkennelést és az igény szerinti faxolást.

Mindkét modellt új, interaktív felhasználói felülettel is ellátták, amelynek segítségével beállítható a papírméret, választhatóak a nyomtatási opciók és szabadon variálhatóak a nyomtatásra váró oldalak egyéb beállításai. A Xerox WorkCentre 5022/5024 festékkazettái a legmagasabb szintű fenntarthatósági elvárásoknak is megfelelnek, így támogatják a berendezést választó cégek környezetvédelmi törekvéseit is. Mindkét gép már elérhető idehaza is a Xerox Magyarország partnereinél, viszonteladóinál — áll a társaság közleményében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Symantec: tényleg hülye, aki antivírust telepít az androidos készülékére? V.

sze szept 10 , 2014
Negyedik tévhit: Nincs haszna a biztonsági szoftvereknek Sajnos a Google Android biztonsági vezetője szerint azok a felhasználók, akik további biztonsági megoldásokat használnak eszközeiken, valószínűleg nem kapnak igazi védelmet a programoktól. „Nem hiszem, hogy a felhasználók 99 százaléka bármiféle hasznát veszi az antivírus programoknak.” Egy független antivírus szoftverteszt eredményeinek alapján a […]
Android