Oracle IFS együttműködés: itt az IFS-in-a-Box

DanMatthewsAz vállalatirányítási rendszereket (ERP) fejlesztő IFS, az Oracle partnerhálózatának platina szintű tagja a napokban jelentette be az IFS-in-a-Box terméket. Az ügyfeleknek így kevesebb gonddal és erőforrás befektetéssel jár az IFS Applications kezdeti telepítése, hiszen Oracle Database Appliance termékre előtelepítve is hozzájuthatnak ahhoz. A svéd szoftverfejlesztő társaság közleménye szerint az IFS-in-a-Box vonzó megoldás azon vállalatok számára, amelyek az IFS Applications felhasználószám és kapacitás igényének növekedésével terveznek, ugyanakkor alacsonyan kívánják tartani a teljes tulajdonlási költséget, mert a termék könnyedén bővíthető további processzorokkal és memóriával. A megoldás alkalmas olyan vállalatok számára is, amelyek magas rendelkezésre állású it-környezeteket üzemeltetnek, mert az IFS-in-a-Box konfigurálható hibatűrő módon is.

„Az Oracle jó gyakorlatokon alapuló sablonokat nyújt magas rendelkezésre állású környezetekhez, így lényegesen rövidebb idő alatt telepíthetők és konfigurálhatók fürtözött adatbázis környezetek, például Oracle adatbázis fürtözött háttértárral az IFS Applicatonshöz. Az alkalmazás és terhelésoptimalizáló szerver környezetek is rövidebb idő alatt telepíthetők” — mondta Dan Matthews (képünkön), az IFS technológiai igazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Díjazta partnereit a Cisco: hetet ötcsapásra

hét okt 6 , 2014
A Cisco Magyarország tizennegyedik alkalommal adta át az „Év Magyarországi Cisco Partnere” díjat, amelyet idén hét kategóriában ítélt oda a közös sikerekhez leginkább hozzájáruló hazai partnereknek. „Az Év Nagyvállalati Hálózati Partnere” címet a NET’54 kapta. A hálózati biztonság terén elért eredményeiért “Az év biztonsági partnere” címet az S&T kapta. Az […]
taps