Már megint karbantart a Magyar Telekom

Magyar TelekomA Magyar Telekom informatikai rendszereinek ütemezett karbantartása miatt 2024. március 14-én 18 órától várhatóan 2024. március 16-án 8 óráig a Telekom alkalmazás, a Telekom fiók, a telekom.hu és az Üzleti önkiszolgáló portál nem lesz elérhető, valamint március 14-én csütörtökön a cég üzletei is a szokottnál hamarabb, 18 órakor bezárnak – közölte a szolgáltató. A közleményük szerint a karbantartás ideje alatt a 1414-es lakossági és a 1400-ás üzleti telefonos ügyfélszolgálat korlátozott funkciókkal áll rendelkezésre és a várakozási idő is az átlagosnál hosszabb lehet.

Közölték, hogy az ütemezett karbantartás ideje alatt a mobil- és otthoni szolgáltatások működni fognak, a társaság ügyfelei a mobil díjcsomagjukban foglaltak szerint tudnak majd telefonálni és mobilnetezni, valamint az otthoni szolgáltatások: az otthoni (vezetékes) telefon, internet és a TV szolgáltatás is működni fog. Mivel a karbantartás időszaka alatt a hazai, EU-s és EU-n kívüli netbővítő vásárlása nem lesz elérhető, a cég ezen időszakra korlátlan netet biztosít minden lakossági és üzleti mobil ügyfele számára belföldön, amelynek aktiválása automatikus. Külföldi tartózkodás esetén pedig az Európai Unióban öt gigabájt netet, míg az EU-n kívül két gigabájt EU-n kívüli netet biztosít, amit szintén automatikusan aktivál, az ügyfeleknek nincs ezzel teendője.

A szolgáltató azt ígéri, hogy Facebook oldalán folyamatos tájékoztatást ad majd mind a karbantartás előtti napokban, mind annak ideje alatt. Ez lehetőséget biztosít az ügyfelek számára arra, hogy naprakészek maradjanak minden releváns információval kapcsolatban. Legutóbb 2021 szeptemberében volt egy kiadósabb leállás műszaki karbantartás miatt.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Távközlési tornyokba tett tőkét a PortfoLion

csü febr 29 , 2024
ShareTweetPinShareA tőkealapkezelő PortfoLion Capital Partners, fennállásának első digitális infrastruktúra befektetését zárta. Az adótornyok üzemeltetése és fejlesztése forrásigényes, ezért a digitális infrastruktúra kiszervezése népszerű stratégia lett. Ez a folyamat a tengerentúlon és több európai országban végbement, köztük Magyarországon, 2019-ben a Vodafone, 2020-ban a Telenor is végrehajtotta ezt az átszervezést. A tájékoztatás […]
mobiltelefon-torony antenna

És még ez is...