Milyen esetekben jöhet jól a fix szúnyogháló?

redonydiszkont.huMilyen szúnyogháló minősül fix szúnyoghálónak? Milyen nyílászáróra szerelhetjük fel? Esztétikus? Mennyire masszív? Ezenkívül milyen változatokkal találkozhatunk még? Számos kérdés merülhet fel bennünk. Szerencsére nem olyan komplikált ez az egész, mint amennyire elsőre tűnik, csupán néhány információra lesz szükségünk.

A következő cikkben most tisztázunk mindent és kiderítjük, hogy miért éri meg beruházni erre a típusra. Tarts velünk és talán megtalálod a neked való megoldást!

Mire való a fix szúnyogháló?

A fix szúnyogháló azért kapta a nevét, mert fix módon, stabilan rögzíthető, ami számos esetben nagy előny. A Redőny Diszkont fix keretes szúnyoghálói között például több minőségi termékkel is találkozhatunk, ezek egytől egyig jól hasznosíthatók a mindennapok alatt.

Lehet, hogy a legrégibb szúnyoghálóról beszélünk, mégis rengeteg olyan darab akad jelenleg a piacon, amelyek modern hatást keltenek. De milyen a felhozatal? Változatos! Leginkább így tudjuk jellemezni. A műanyag és az alumínium keretes produktumok egyaránt masszívak, ráadásul ezekkel teljesen lezárhatjuk a nyílászárót, aminek köszönhetően búcsút mondhatunk a szúnyogoknak és más rovaroknak.

Milyen a fix hálók kínálata?

Az alumínium keretes megoldások igencsak elterjedtek, hiszen a 11 x 30 és 10 x 26 cm-es produktumok is elérhetők, ám olyan szúnyogháló is kapható, amelynek a keretprofilja 30 x 17 cm.

A legjobb az egészben, hogy nem csupán a méret területén ilyen sokszínű a kínálat. Mi magunk dönthetjük el, hogy melyik árnyalat a legszimpatikusabb számunkra. Számos minőségi darabot gyártanak UV-álló hálóval is.

A szúnyogháló kiválasztásának módja

Habár a fix termékeknek sokféle előnye van, ettől függetlenül érdemes alaposan átgondolni, hogy melyik szúnyogháló való nekünk. Mindegyik termékhez más-más pozitív hozadék társítható.

A rolós változatok például gyorsan kezelhetők, így gyerekjáték az árnyékolás, arról nem is beszélve, hogy kedvünkre szabályozhatjuk a beáramló fény mennyiségét. De, és itt jön a kellemetlen “de”, néhány típus feltekert tokjában a hálón körbe bemászhatnak a rovarok. Ezért talán nem ez az árnyékoló biztosítja számunkra a legnagyobb védelmet.

Aztán ott vannak a pliszé hálók. Ezeket méterben vagy tekercsben vesszük meg, és könnyen beépíthetők a redőny mögé is.

A szúnyogháló szükséges, gyakorlatilag mindenféle környezetben; akár vidéki házról, akár városi lakásról legyen szó. Enélkül nem csupán a kellemetlen szúnyogmuzsikát kellene elviselnünk, de az égő és viszkető csípéseket is.

Ha te is megkímélnéd magad ezektől, akkor itt az ideje intézkedni! Szerezz be tartós, fix keretes szúnyoghálót, amelyet könnyen feltehetsz az ablakodra! Meglátod, hosszú távon elégedett leszel ezzel a megoldással.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A babaszobából nem hiányozhatnak a bambuszból készült holmik

sze szept 13 , 2023
Ahhoz, hogy egy újszülött maximális kényelemben érezhesse magát, számos kiegészítőre szükség van, melyek beszerzéséről még a pici megszületése előtt érdemes gondoskodni. Az viszont már más kérdés, hogy ezek a holmik milyen anyagból készüljenek. A babaholmik tekintetében ma már elképesztően nagy választék áll rendelkezésre, ami azt jelenti, hogy garantáltan nem okoz […]
babyinside.hu

És még ez is...