Mennyibe kerül a lambéria alapanyag?

kaplarfatelep.huA lambériával fedett falfelület igazi éke minden otthonnak. Ha lambériázásba kezdenél, de nem tudod, milyen árakra számíthatsz, cikkünk neked szól!

Ezért szeretjük a lambériát

Minden otthonnak megvannak a maga történetei. Egy túl lelkes gólöröm okozta repedés a falon, egy gyermek által filctollal kipingált absztrakt minta, vagy egy túl hevesen a falhoz tolt bútor. Ezek mind-mind maradandó sérüléseket okozhatnak a falon, amely javítása költséges tevékenység lenne.

A lambéria ezekre a problémákra nyújt remek megoldást. Anélkül ugyanis, hogy egy teljes falfestést, vakolást kellene beiktatnunk az egyébként is zsúfolt hétköznapokba, el is fedhetjük a sérüléseket. Mindez nem csak esztétikailag nyújt csodás látványt, hanem a szigetelésben is segíthet.

A lambéria alapanyagának minden esetben jó minőségű faanyagnak kell lennie. Egy ilyen lécen ugyanis nem látszódnak meg olyan könnyen a sérülések, és nem fog elszennyeződni sem.

Tartós megoldás

A lambérialécek alapanyaga nagyon fontos, hiszen ezen áll vagy bukik minden a tartósságot és az esztétikát illetően is. Kiváló választásnak bizonyulhat a svéd vagy német lucfenyő, amely gyönyörű színeivel igazán feldobja az üres falfelületeket.

A lécek jellemzően két típusban kaphatóak attól függően, hogy milyen a lekerekítésük. Ez lehet gömbölyített és trapéz alakú is, azonban mivel méretben és stílusban is eltérnek, nem ajánlott a két típust felváltva használni.

A lambéria további pozitívumai közé tartozik a könnyű tisztíthatóságuk. Ha a felületet lelakkozzuk, a por nem képes megülni rajta, emellett a folyadékokat sem szívja be magába.

Érdemes a szigetelő hatásáról is tudni, mivel egy plusz rétegként funkcionál, képes lassítani a hőcserét. Így télen tovább benntartható a meleg levegő a léceknek köszönhetően. Tartósságát pedig alátámasztja, hogy a gyártás után történő szárítás következtében szinte kizárt, hogy kártevők fertőzzék meg a léceket.

A Káplár fatelep tartós lambérialécei remekül feldobják otthonodat, és még a hőszigetelésben is segítségedre lesznek!

Milyen árakra lehet számítani?

A lambériaárak eltérhetnek a faanyag típusától, a lekerekítés fajtájától, és a méretétől függően is. Az azonban szinte mindenhol jellemző, hogy a léceket nem darabonként, hanem csomagonként árusítják, amelyek méretét a lefedhető négyzetméter mennyiség határozza meg.

Egy gömbölyített léc csomag esetében, amely körülbelül 3,4 négyzetméter lefedésére képes, 20.000 és 21.000 Ft közötti árat kell megfizetnünk. A trapéz típus, amely kicsit nagyobb, 3,8 négyzetméterre elegendő, 23.000 és 24.000 Ft/csomag áron mozog.

A Káplár fatelep remek termékekkel, minőségi alapanyagokkal és kiegészítőkkel várja az otthonukat felújító vagy építő vásárlókat! Tekintsd meg a széles választékot, és szerezz be mindent könnyedén, egy helyen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

LED szalagok és az ECO profilok viszonya

csü jan 6 , 2022
ShareTweetPinShareNem esünk túlzásokba akkor, amikor azt állítjuk, hogy a LED szalagok a legdivatosabb fényforrások közé tartoznak. Ezt elsősorban annak köszönhetik, hogy szinte nincs is olyan része az otthonunknak, ahol ne tudnánk őket sikerrel alkalmazni. A LED szalagok megváltoztatják a helyiség karakterét Az otthonod hangulatát nagymértékben befolyásolja az, hogy milyen megvilágítási […]
ledlampahaz.hu

És még ez is...