Mi szerint válassz laptopot ajándékba nőknek?

usanotebook.huA karácsonyi ajándékozás hagyománya nem új keletű, a fogyasztói társadalom tette népszerűvé, majdhogynem kötelezővé, így a karácsonyi időszak nem szűkölködik jobbnál jobb ajánlatokban. Igaz ez a laptopokra is.

Évről évre sokan keresnek notebookokat mind nők, mind férfiak számára, így felmerül a kérdés, hogy léteznek-e laptopok nemek szerinti megosztásban. Mitől lehet női egy laptop, és mi különböztet meg egy férfiaknak szánt darabot?

Tetszetős laptopok hölgyeknek

Ma már nem igaz az a sztereotípia, hogy nőknek csak a háztartási eszközök, berendezések valók, amennyiben elektronikai termékekben gondolkodik valaki, hiszen a gyengébbik nem képviselői is szívesen fogadják a különféle számítástechnikai eszközöket, így a laptopokat is. Az USAnotebook Lenovo ThinkPad notebookjai között is találni könnyű, dizájnos, színes darabokat a hagyományos fekete és szürke hátlapúak mellett.

De mi tesz nőiessé egy laptopot? Elsősorban a stílusos külső, a modern formatervezés, a nőies, vékony ház, a könnyű súly az, amire a hölgyek különösen fogékonyak. Persze esetükben sem mindegy, hogy a szép megjelenés milyen tartalmat takar. Elsődlegesen a használat módja szabja meg, hogy milyen típusú eszközökből válasszon az, aki nőismerősét ajándékozná meg egy dekoratív darabbal. Mást igényel az, aki munkaeszköznek használja, és mást egy tinilány, aki a közösségi média felületeken éli az életét, illetve egy nagymama, aki az unokáival, ismerőseivel tartaná a kapcsolatot Skype-on vagy Zoomon.

2 in 1 laptopok népszerűsége

A táblagép-notebook kombinációk évek óta nagy népszerűségnek örvendenek azok körében, akik egy igazán hordozható eszközre vágynak tanuláshoz, facebookozáshoz, játékhoz, videónézéshez, egyszerűbb munkákhoz, táblázatkezeléshez, mert egyesítik a 2 eszköz előnyös tulajdonságait.

A sokoldalú hibrid laptopok könnyen hordozhatók, akár egy tablet, kijelzőjük lecsatolható, elforgatható vagy visszahajtható, de ugyanakkor laptopként, komolyabb munkára is használhatók, még üzleti modelljük is létezik. Hölgyek számára is jó választás lehet, hiszen karcsúak, könnyűek, menő dizájnnal rendelkeznek, igazán extra színekben is kaphatóak.

Komoly teljesítmény és tetszetős forma

Üzletasszonyoknak a munkaeszközük megjelenése is számít, de természetesen számukra igazán a teljesítmény a meghatározó.

A hosszú akkumulátoridő, a gyorsaság, a halk működés, a könnyű súly, az előre telepített operációs rendszer talán a legfontosabb kritériumok, de nem lehet elmenni a különleges kinézet mellett sem. Persze az igazán komoly, professzionális használatra szánt gépek csak a szokásos fekete és esetleg ezüst színben érhetők el, viszont ezeknél a teljesítmény, a tudás mindenért kárpótol. Tökéletes kiegészítője lehet egy elegáns, stílusos, minőségi anyagokból készült, akár színes laptoptáska.

A hölgyeknek szánt ajándék laptop választása esetén nem szabad figyelmen kívül hagyni a megajándékozott személy stílusát, így jó ötlet lehet, ha kikéred a szeretett nő barátnőjének véleményét.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

300 millióba került a Debreceni Egyetem e-sport központja

ked nov 15 , 2022
Átadták a Debreceni Egyetem (DE) e-sport központját pénteken; a Nagyerdei Stadion külső karéjában 300 millió forint kormányzati támogatásból és egyetemi forrásból alakították ki a létesítményt – közölte az átadáson Bács Zoltán kancellár. Elmondta, a központ elsősorban oktatási célokat szolgál, az informatikai, a gazdaságtudományi, illetve a műszaki karon tanuló hallgatókat segíti, […]
Átadták a Debreceni Egyetem E-sport Központját a Nagyerdei Stadionban - Debrecen, 2022. november 11. Hankó Balázs, a Kulturális és Innovációs Minisztérium felsőoktatásért felelős helyettes államtitkára (j) és egy e-sportoló játékkonzollal játszik a Debreceni Egyetem E-Sport Központjának átadásán a Nagyerdei Stadionban 2022. november 11-én. MTI/Vajda János

És még ez is...