eMAG-Extreme Digital: gyűlnek az adományok

Várkonyi Balázs eMAGKözel egy hónap alatt több mint hétmillió forint adományt gyűjtöttek össze az eMAG-Extreme Digital vásárlói a Magyar Máltai Szeretetszolgálat számára. Az közelmúltban egyesült társaság saját, tízmillió forintos adománya mellett a befolyt összeget teljes egészében a szeretetszolgálatnak továbbítja az Ukrajnában bajbajutottak megsegítésére.

„Azért indítottunk saját adománygyűjtő felületet az eMAG.hu-n, mert a hazai e-kereskedelem egyik legrégebbi szereplőjeként a vásárlók millióinak bizalmát élvezzük. Büszkék vagyunk rá, hogy ilyen sok ügyfelünk szavazott bizalmat nekünk, felajánlásaik garantáltan a megfelelő helyre jutnak el. Természetesen az adománygyűjtést mindaddig folytatni fogjuk, amíg a jelenlegi humanitárius krízis fennáll” – közölte az adománygyűjtés kapcsán Várkonyi Balázs, a magyar leányvállalat, az Extreme Digital-eMAG Korlátolt felelősségű Társaság ügyvezetője.


 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Légy tájékozott! A kiberbiztonság alapjai

vas ápr 3 , 2022
ShareTweetPinShareEgy kibertámadás számos negatív következménnyel járhat a vállalatok számára – beleértve a munkavállalókat, a gazdasági mutatókat és az egész szervezet működését – ezért elengedhetetlen, hogy felkészüljünk az ellene való védekezésre. A fenyegetések mennyisége és kifinomultsága folyamatosan fejlődik, ezért ébernek kell lennünk — figyelmeztetnek a szlovák it-biztonsági társaság, az ESET szakértői. […]
hacker

És még ez is...