Lebukott egy online édességbolt

kávéTöbb mint húszmillió forintot fizetett be a költségvetésbe egy online édességbolt, miután ellenőrizték a pénzügyőrök.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) közleménye szerint a vállalkozás külföldről vásárolt egyebek között édességet és kávét, majd egy webáruházon keresztül kínálta az árut, ám jövedelmet alig vallott be. A NAV munkatársai próbavásárlást tartottak, majd vizsgálatot indítottak, amelynek során ellenőrizték a cég telephelyét. Mielőtt megszülettek volna az ellenőrzés megállapításai, a társaság jelezte, módosítani szeretné bevallásait, és végül több mint 20 millió forintot fizetett be az állami költségvetésbe, így az eljárás folytatására már nem volt szükség – áll a közleményben.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Üzletszerűen lopott a megfogott mobiltolvaj

szo aug 5 , 2023
ShareTweetPinShareSzorgos szegedi rendőrök lezárták a nyomozást azzal a férfival szemben, aki mobiltelefont lopott ismerősétől. A rendőrségre 2022. július 12-én érkezett bejelentés, mely szerint egy szegedi fiatal telefonját ellopták. A sértett elmondta, hogy az előző nap estéjén vette fel ismerősét autójával, felkeresett egy dohányboltot, majd mialatt vásárolt, utasa telefonjával együtt távozott. […]
bilincs, fogoly, rab, gyanúsított

És még ez is...