Üzletszerűen lopott a megfogott mobiltolvaj

bilincs, fogoly, rab, gyanúsítottSzorgos szegedi rendőrök lezárták a nyomozást azzal a férfival szemben, aki mobiltelefont lopott ismerősétől.

A rendőrségre 2022. július 12-én érkezett bejelentés, mely szerint egy szegedi fiatal telefonját ellopták. A sértett elmondta, hogy az előző nap estéjén vette fel ismerősét autójával, felkeresett egy dohányboltot, majd mialatt vásárolt, utasa telefonjával együtt távozott. A nyomozók íziben adatgyűjtésbe kezdtek, amelynek során kiderült, hogy a törvénytiszteletben erősen gyengélkedő elkövető nem a valódi nevén mutatkozott be néhány hónappal a lopást megelőzően „barátjának”. A személyleírás alapján a detektívek egy korábbi, kerékpárlopási ügy gyanúsítottját azonosították a telefonlopás elkövetőjeként. A Szegedi Rendőrkapitányság az ügyet, ahogy kell felgöngyölítette, a nyomozást ügyesen befejezte, az ügyet az eljárásrendnek megfelelően megküldte az illetékes ügyészségnek. A helybéli férfinak üzletszerűen elkövetett lopás bűntette miatt kell felelnie. Nem lennénk a helyében!


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Végre <del>taktikai</del> stratégiai partnerségre lépett az IVSZ és a DMÜ

szo aug 5 , 2023
Stratégiai együttműködési megállapodást kötött az Digitális Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) és a Digitális Magyarország Ügynökség (DMÜ). Az megállapodás értelmében az IVSZ és a DMÜ a közös célok, azaz a digitális állam, -infrastruktúra, -gazdaság, – képességek fejlesztése érdekében a digitalizáció témakörében egymást stratégiai partnernek tekintik. A közös munka során a szervezetek képviselői, […]
Guller Zoltán, DMÜ

És még ez is...