Újjabb szétszedhető hibridet mutatott be a Toshiba

laptopA Toshiba bejelentette legújabb, Satellite Click 2 L30W, leválasztható kijelzővel ellátott laptopjait. A 13,3 hüvelykes (33,8 cm) kijelzővel ellátott Satellite Click 2 L30W egy 2 az 1-ben eszköz. A készülék kijelzője egy kézzel is leválasztható, így a notebook két lépésben táblagéppé alakítható akár munka közben is. A szerkezet 500 GB kapacitású merevlemezzel rendelkezik. A 13,3 hüvelykes (33,8 cm), HD felbontású, IPS érintőképernyőt ujjlenyomat-taszító réteggel is ellátták.

A tízujjas érintésvezérléssel ellátott, keret nélküli, nagy betekintési szöggel rendelkező kijelző beépített környezetifény-érzékelővel is rendelkezik, ami a kijelző fényerejét a fényviszonyoknak megfelelően szabályozza. Az akár 4. generációs Intel Core i3 processzorral és Intel HD 4200 grafikus egységgel ellátott Satellite Click 2 L30W több alkalmazás egyidejű futtatására és a multimédiás tartalmak lejátszását egyaránt alkalmas a gyártó szerint. Az akkumulátor akár nyolcórás üzemidőt is képes biztosítani.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Tegnap az Amigát ünnepeltük

vas jún 1 , 2014
2014. május 31-én, szombaton tartották a Nemzetközi Amiga Napot — tudtuk meg az ünnepnap kitalálójától, fő szervezőjétől, Dragon Györgytől. Az emléknap a Commodore Amiga atyjának, 82. születésnapjának tiszteleg. Az 1932. május 31-én született Jay Miner és munkatársai alkották meg a 80-as évek mára kultikussá vált gépét, amelynek sikerei vitathatatlanok és […]