Az új Zyxel tűzfalat a felhasználói élményre összpontosítva építették

Zyxel tűzfalA Zyxel Networks új, nagy teljesítményű tűzfala gyors és biztonságos működést biztosít a vállalkozások számára.

A Zyxel új USG FLEX H sorozat háromszoros teljesítményt nyújt a kis- és középvállalkozások biztonsága érdekében, miközben több gigabites sebességgel dolgozik.

Nagy sebesség, hármas teljesítmény

Mivel a vállalkozások folyamatosan több gigabites szintre fejlesztik a csatlakoztatott eszközeiket és hálózataikat, olyan tűzfalra van szükségük, amely ugyanezt a sebességet és teljesítményt nyújtja. Az USG FLEX H sorozat háromszoros teljesítményű tűzfalat, VPN-t és egységes fenyegetéskezelő (UTM) átviteli teljesítményt biztosít, valamint 1G és 2,5G-től 10G-ig terjedő multi-gigabites sebességet, így a KKV-k számára bőséges kapacitást kínál a növekvő hálózati igények kielégítésére.

Egyes modellek akár 30 W-os teljesítménykerettel rendelkező Power over Ethernet (PoE) opciókkal is rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik az olyan eszközök, mint az 5G routerek (FWA710) és a WiFi 6E hozzáférési pontok (AP-k) zökkenőmentes csatlakoztatását és tápellátását, egyszerűsítve a hálózati kábelezést. A szoftveresen definiált Ethernet-portok beépítése, amelyek korábban csak a vállalati szintű termékekben voltak megtalálhatóak, rugalmasságot biztosítanak az egyedi igényeknek megfelelően (választható LAN/WAN), ezáltal nagyobb sokoldalúságot kínálva a hálózati beállítások terén.

„Az USG FLEX H sorozat páratlan teljesítményt, fokozott biztonságot és egyszerűsített felhasználói élményt kínál a kis- és középvállalkozásoknak. A Zyxel Networks nagy teljesítményű tűzfal-készülékeinek új generációja biztosítja számukra azt a sebességet és azokat a képességeket, amelyekre szükségük van ahhoz, hogy alkalmazkodjanak a több gigabites hálózatok változó biztonsági követelményeihez, és hatékony védelmet nyújtsanak értékes digitális eszközeiknek” — mondta Ken Tsai, a Zyxel Networks Gateway SBU vezető alelnöke.

Mesterséges intelligencia alapú biztonság és problémamentes kezelés

A vállalkozásokat célzó egyre összetettebb fenyegetésekkel szemben az USG FLEX H sorozat felhőalapú mesterséges intelligenciát (MI) használ a többszintű védelem érdekében. A védelmi rendszer sandboxingot, rosszindulatú szoftverek elleni védelmet, DNS/IP/URL-szűrést, behatolásmegelőző rendszert (IPS) és alkalmazás-figyelőt tartalmaz. Emellett a tűzfalak támogatják a széles körben használt VPN-protokollokat, például az IKEv2/EAP és az SSL VPN-t, több operációs rendszerplatformon keresztül, mindezt egyetlen Zyxel Networks SecuExtender VPN Client licenckulccsal.

Az USG FLEX H sorozat a hálózati adminisztrátorok feladatainak egyszerűsítését segítve önálló és központilag kezelt védelmet is biztosít a Zyxel Networks Nebula Cloud szolgáltatásán keresztül. A rendszergazdák a Nebula alkalmazás segítségével gyorsan beüzemelhetik az eszközöket, és zökkenőmentesen válthatnak az eszköz grafikus felület vagy a Nebula Control Center között a hálózat kezeléséhez. Ez biztosítja a biztonságos kapcsolatokat, és lehetővé teszi a vezetékes és vezeték nélküli eszközök, valamint a biztonsági eszközök központi kezelését, mindezt egyetlen ablakból.

Továbbfejlesztett felhasználói élmény az uOS segítségével

Az USG FLEX H sorozatot a felhasználói élményre összpontosítva építették, és új operációs rendszerrel, az uOS-szal szerelték fel. A rendszer egyszerű, modern és intuitív kezelőfelületet kínál, javítja az általános használhatóságot, és felgyorsítja a rendszer reakcióját az összetett konfigurációk feldolgozásakor. Emellett grafikus műszerfala világos és átfogó áttekintést nyújt a teljes hálózat biztonsági környezetéről, segítve a hálózati adminisztrátorokat abban, hogy gyors és megalapozott döntéseket hozzanak a fenyegetésekre való időbeni reagálás érdekében.

Az USG FLEX H sorozat hat modellt tartalmaz, amelyek megfelelnek a kis- és középvállalkozások sokoldalú követelményeinek. A csomagolt változat egyéves Gold Security Pack licencet tartalmaz, amely olyan szolgáltatásokat foglal magában, mint például a sandboxing, a hírnévszűrő, a Nebula Pro Pack, a SecuReporter.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Új fülhallgatók a LAMAX kínálatában

hét okt 30 , 2023
A LAMAX nyolc új teljesen vezeték nélküli fülhallgatót jelentett be, amelyek közt található aktív zajszűrést támogató modell, félig a fülkagylóba helyezhető, és teljesen a fülkagylóba simuló eszköz is. A LAMAX Dots3 ANC az aktív zajszűrésnek köszönhetően hatékonyan nyomja el a háttérzajt, így a felhasználó a zenére vagy éppen a hívott […]
LAMAX fülhallgató

És még ez is...