Új fülhallgatók a LAMAX kínálatában

LAMAX fülhallgatóA LAMAX nyolc új teljesen vezeték nélküli fülhallgatót jelentett be, amelyek közt található aktív zajszűrést támogató modell, félig a fülkagylóba helyezhető, és teljesen a fülkagylóba simuló eszköz is.

A LAMAX Dots3 ANC az aktív zajszűrésnek köszönhetően hatékonyan nyomja el a háttérzajt, így a felhasználó a zenére vagy éppen a hívott fél hangjára koncentrálhat. Három speciális mikrofonja folyamatosan figyeli a környezetet, és akár negyven decibellel is képes csökkenteni a külső zajokat. A külső mikrofon és a transparency mód segítségével pedig a fülhallgató kivétele nélkül is hallhatóak a környezeti zajok. A gaming módot választva pedig fülhallgató minimális késleltetést és kivételes hangzást biztosít.

A Dots3 ANC akár tíz órán keresztül is használható egy töltéssel, a töltőtok pedig további 32 órányi zenehallgatást vagy beszélgetést biztosít. A LAMAX Dots3 ANC rendelkezik a Bluetooth 5.3 technológiával, ezért 15 méteres a hatótávolsága. A Dots család további tagja még a Dots3, amely kilencórás használatot biztosít, valamint a Dots2 Play és a Dots3 Play. Az élethű basszusért valamennyi eszköz támogatja a LAMAX BeatBass technológiát.

A Clips termékcsaládot alkotó négy termék, a Dots fülhallgatókkal ellentétben, szárral bír. A LAMAX Clips1 ANC a befelé és kifelé néző mikrofonok keverékének köszönhetően a hagyományos ANC-nél szélesebb zajszűrési tartományt kínál, tiszta, torzításmentes hangot biztosít. Támogatja az AAC audiokodeket, valamint a Bluetooth 5.3-at. A három mikrofonnak köszönhetően kiváló hangminőséget biztosít telefonbeszélgetés során. Az eszköz a töltőtokkal együtt 44 órányi lejátszási időre képes. A Clips1 ANC mellett a LAMAX bejelentette a Clips1 Play és a Clips1 Plus modelleket is, utóbbi az aktív zajszűrés mellett az AAC és SBC audiokodekeket is támogatja.

A LAMAX azokra is gondolt, akik a félig in-ear kialakítású fülhallgatót kedvelik, a Tones1 modell ugyanis gumiharang nélkül, félig a fülkagylóba helyezve biztosít egy feltöltéssel akár nyolc órányi zökkenőmentes zenehallgatásra.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Ezért behozhatatlan a netes bűnözők előnye

hét okt 30 , 2023
Világszerte kiemelt hangsúlyt fektetnek az it-biztonságra a szervezetek, mégis a bűnözők állnak nyerésre. Pedig tudjuk az okokat… A vállalatok szűkülő költségvetéssel, szakemberhiánnyal próbálják felvenni a harcot, amelyet szigorúbbá váló előírások, szofisztikáltabb támadás típusok, illetve sebezhető szoftverek és tájékozatlan alkalmazottak nehezítenek. Egy elemzés szerint öt fő oka van a kudarcoknak. 1. […]
hacker inside

És még ez is...