Több mint 165 ezer okosmérőt telepít az E.ON Hungária

Guntram Würzberg, az E.ON Hungária csoport elnök-vezérigazgatójaTöbb mint 165 ezer új okosmérőt telepít szolgáltatási területén az E.On Hungária. A szolgáltató 10,1 milliárd forintos beruházása az európai uniós Helyreállítási és Ellenállóképességi Eszköz (RRF) programjának keretében, a magyar kormány előfinanszírozása mellett folyik. Guntram Würzberg, az E.ON Hungária csoport elnök-vezérigazgatója elmondta: az áramfogyasztást mérő hagyományos berendezéseket felváltó újgenerációs eszközök előnyei közé tartozik egyebek mellett, hogy távolról is leolvashatók, és az ügyfelek is pontosabb információt kaphatnak a saját fogyasztásukról.

Az okos mérőkből nyert adatok felgyorsítják a hibák észlelését és a javítási folyamatokat, megkönnyítik a távoli újracsatlakoztatást, és zökkenőmentessé teszik a számlázási adatok begyűjtését. Ezzel lehetővé teszik, hogy a vállalat rugalmasan kezelhesse az ügyfelek igényeit, és javíthassa szolgáltatása minőségét. A vállalat már telepített 432 ezer okosmérőt Magyarországon, és a most folyó program után még az idén újabb százezer egység telepítését tervezi.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Leváltják a csevegőprogramok a telefonálást

pén ápr 5 , 2024
ShareTweetPinShareA hagyományos telekommunikációs eszközök folyamatos visszaszorulása évről évre megfigyelhető — és szerencsére van hatóság, amely rajta tartja a kezét a telefónia ütőerén. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) folyamatosan figyelemmel kíséri a kommunikációs csatornák használatát, így a „hagyományos” eszközök visszaszorulása évek óta érzékelhető. Vezetékes telefonon 2005-ben beszéltünk a legtöbbet, azóta […]
chat app

És még ez is...