Ilyen mobilt kapnak ajándékba az olimpikonok

rio-2016A Samsung Electronics bemutatta a riói olimpia alkalmából készített, limitált szériás Galaxy S7 edge olimpiai kiadását, és a Rio 2016 alkalmazást. A gyártó 12 500 darab olimpiai kiadású Galaxy S7 edge valamint Gear IconX készüléket ad át a 2016-os olimpikonoknak. A riói olimpia inspirálta készülékben az olimpiai embléma is helyet kapott, amelynek egyéni tervezésű mintázata az olimpiai gyűrűk öt hivatalos színében pompázik. A színek a telefon kezelőfelületén, a kezdőképernyőn, a képernyőzáron, valamint az üzenetek, hívás és névjegyzék képernyőkön és az értesítés sávon is visszaköszönnek. Mindezek mellett a készüléken előre telepített Rio 2016 olimpiai témájú háttérképek is elérhetők lesznek.

A Samsung legújabb okostelefon-kiegészítőjével, a Gear IconX vezeték nélküli fülhallgatóval is megajándékozza a sportolókat. A készülékbe épített szívritmus-érzékelő és önálló zenelejátszó új fitnesz élményt kínál, okostelefonnal párosítva pedig a felhasználók az S Health alkalmazáson keresztül nyomon tudják követni legfrissebb egészségügyi adataikat. A Samsung korlátozott számban forgalomba hozza a Galaxy S7 edge olimpiai kiadását. Pontosan 2016 darab telefon lesz elérhető bizonyos országokban, így Brazíliában, az Egyesült Államokban, Kínában, Németországban és Koreában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Stratégiai megállapodást ír alá a Kormány és az EPAM

szo júl 9 , 2016
Stratégiai megállapodás aláírásáról állapodott meg Magyarország Kormánya és az EPAM Systems Kft. Az amerikai központú és tulajdonú szoftverfejlesztő társaság főképpen a pénzügyi, a turisztikai és vendéglátóipari, a kiskereskedelmi ágazatokban, valamint a médiában, a szórakoztatóiparban és az egészségügyi ágazatban ismert a digitális megoldásairól. Az EPAM-nak négy kontinensen, 25 országban vannak képviseletei, […]

Friss, ropogós