Megújult a Dell KACE K1000

dellA Dell bejelentette a Dell KACE K1000 rendszerfelügyeleti modelljének frissített verzióját. A termék új és továbbfejlesztett funkciói egy újfajta megközelítést jelentenek abban, ahogy a vállalatok többplatformos környezeteikben észlelik, konfigurálják és kezelik a számítógépeket és más eszközöket, valamint biztosítják ezek védelmét. Az új, 6.3-as verzió a piacon egyedülálló rendszerfelügyeleti támogatást kínál a Chromebookhoz, közvetlenül a K1000 eszközkezelő rendszerébe integrált leltárkészítéssel, valamint jelentéskészítési és ügyfélszolgálati funkciókkal — áll a gyártó közleményében.

„A vállalati hálózatokhoz csatlakoztatott mobil- és okoseszközök elterjedése elkerülhetetlenné tette, hogy a vállalatok prioritásként kezeljék a rendszerfelügyeletet. Mi ezt új alapokra helyezzük, mivel egy átfogó, könnyen telepíthető, bárhonnan elérhető felügyeleti megoldást biztosítunk akár több tízezer számítógéphez és eszközhöz, így segítjük az informatikai részlegeket a költségeik jelentős csökkentésében” – mondta David Kloba, a Dell Végponti rendszerek felügyelete részlegének alelnöke és ügyvezetője.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Minimalista gráciák a Samsungtól

ked febr 17 , 2015
A Samsung új monitorokat mutatott be. Az gyártmányok között található a legújabb hajlított képernyőjű és ultranagy felbontású (UHD) monitorok is. A három grácia, a SE790C, az SD590C és az SE510C minimalista dizájnja gondoskodik arról, hogy semmi se vonja el a figyelmet a hatékony munkavégzésről. A hajlított képernyőjű monitorok között találjuk […]
monitor

És még ez is...