Okostelefon az elektronikus építési napló

e-epitesi-naploMobiltelefonra letölthető elektronikus építési naplót fejlesztett a Lechner Tudásközpont, az alkalmazással a felhasználók okostelefonon vihetnek fel napi jelentéseket és eseti bejegyzéseket a kivitelezés helyszínén, a megrendelők pedig saját készülékükön bármikor nyomon követhetik az építkezés fázisait – közölte a fejlesztő az MTI-vel. Az építésügyi fejlesztés a hagyományos e-építési naplóval szinkronban működik, felépítése, hozzáférési hierarchiája és szabályai megfelelnek a hagyományos elektronikus építési napló szabályainak.

Az egyelőre csak az android operációs rendszerrel működő okostelefonokra – majd augusztustól iOS-re is – kifejlesztett alkalmazással számítógép vagy laptop nélkül bárhol, gyors hozzáféréssel, kis adatforgalommal, biztonságosan elérhetővé válik az e-napló. Új napló megnyitása, vagy a törzsadatok felvétele továbbra is csak asztali gépen vagy laptopon lehetséges, de a leggyakrabban használt, az építési folyamatot végigkísérő jelentések menet közben is felvihetőek. A felület ugyanígy használható betekintésre, jelentések és bejegyzések olvasása mobiltelefonon is lehetséges.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

IP System -- FGSZ tender: "kísért" a múlt

hét máj 23 , 2016
Az egy tulajdonosi kőrhöz tartozó IP Systems Kft. és az IP Rendszerintegrátor Kft. együtt, nyerte a MOL leányvállalatának, a FGSZ Földgázszállító Zrt. IP alkalmazásfejlesztés – 2016 címmel kiírt tenderét. A pályázatot a gázszállító vállalat kereskedelmi szoftverének fejlesztésére írták ki. A szerződés eredetileg becsült összértéke 168,15 millió forint volt, ám ezzel jelentősen […]