Sziklaszilárd alapot biztosít a Lenovo az SAP HANÁ-hoz

datacenterA Lenovo bejelentette, nagyteljesítményű X6 szerver portfóliójának, valamint egy sor előminősített ISV vállalati megoldásának, köztük a SAP HANA-hoz optimalizált változatok frissítését. A rekordteljesítményt produkáló, frissített X6 szerver rendszerek két Flex System X6 Compute Node-ot és két System x rack szervert foglalnak magukban, mindkettőt a Lenovo XClarity, a vállalat nemrégiben bejelentett rendszerfelügyeleti megoldása menedzseli. Ez a két erőteljes új megoldás növeli a teljesítményt, és felgyorsítja a számításigényes munkafolyamatok – felhő, adatbázis kiszolgálás, ERP, virtualizáció és üzleti analitika – végrehajtását.

“A mai vállalati adatközponti környezet gyors változási üteme komoly hatással van az infrastruktúra technológiákra és az it-költségvetésekre” — mondta Darrel Ward, a Vállalati Marketing és Tároló Üzletág alelnöke. Hozzátette, a Lenovo új X6 szerverei biztosítják a kritikus alkalmazások által igényelt teljesítményt, gyorsaságot és rugalmasságot, lehetővé téve a vállalatoknak, hogy győztesen kerüljenek ki a kivételesen erős versenyből.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Jön a webhalál, de sebaj… VI.

hét máj 11 , 2015
Az Internet Security Forum (ISF) idén is kiadta jelentését arról, hogy az informatika fejlődése milyen új kihívásokkal szembesít bennünket a jövőben. A tanulmány kilenc olyan veszélyforrást valószínűsít, amelyek már 2017-ig világszerte gondot okozhatnak az informatikában tapasztalható technológiai trendek és felhasználói szokások miatt – mondta Sallai György, a KPMG igazgatója. 6. […]
Szoftver, prompt