Ezért ne dőlj be az ingyenes weboldalkészítést vállaló cégeknek!

ideastyle.huTőkeszegény, kezdő vállalkozásként vonzó lehet az ingyenes weboldalkészítés ígérete, hiszen jól tudod, az online jelenléthez ma már elengedhetetlen egy saját honlap. Azonban gondolj rá úgy, mint egy cégérre, ami megfelelő megjelenés esetén a céged színvonalát tükrözi. Hozzá nem értés hiányában elkészítve viszont lejárathatja.

Az, hogy egy weboldal ne csak egy láthatatlan dísz legyen, hanem egy valódi, pénzt termelő, értékesítő oldal, nem kevés szakmai tudást igényel. Márpedig egy ingyen elvégzett munkától ezt nem lehet elvárni.

Weboldal cégre szabva

A weboldal ma már szinte minden cég számára nélkülözhetetlen a forgalom növelése, a profitszerzés céljából. Az Ideastyle több mint 10 év tapasztalattal vállalja cégek weboldalának professzionális elkészítését az egyoldalas kialakítástól az egészen bonyolult, fejlesztőt igénylő rendszerekig.

A lehetőségek tárháza széles, készíttethetsz weboldalt teljesen egyedi fejlesztéssel, valamelyik tartalomkezelő CMS rendszerre alapozva saját magad vagy fejlesztő által, illetve minimális havi díjért bérelhetsz is webshopot. Hogy melyik lesz számodra a megfelelő, azt az igényeid, a weboldallal kapcsolatos céljaid, a termékeid, az értékesítés stratégiája határozza meg, illetve az erre szánt költségvetésed. Azonban nem érdemes spórolni rajta, mert egy rosszul összerakott honlap nem fogja azokat az eredményeket hozni, mint egy professzionálisan elkészített.

Miért nem működőképes az ingyenes weboldalkészítés?

Sok cég tevékenykedik manapság is weboldal nélkül, ők a munkákat ajánlások, szakmai ismeretség alapján szerzik. Ami ma még működőképes, holnapra már nem biztos, hogy az lesz, hiszen a világ, a vásárlók, a megbízók szokásai, a piac is változik, és az online marketing szerepe ma már minden szektorban egyre jelentősebb.

Ennek alapjául pedig egy weboldal szolgál, amely bemutatja a céget, annak szakmai múltját, a referenciákat, amely egy hirdetés esetén fogadja a látogatókat. Akkor pedig egyáltalán nem mindegy, mivel szembesülnek.

Az ingyenes weboldalak általában kevés szakmai tudással, marketing szempontból jelentős bakikkal készülnek, így nem szolgálják a cég érdekeit.

Egyedi weboldal a megoldás

A célcsoportod, a potenciális vevőid nagy része a honlapod által ismer meg, annak alapján ítél meg, így egyáltalán nem mindegy, mit mutatsz azon keresztül magadról. A weboldalad az első számú online értékesítődnek tekinthető, így a jó termékeken, szolgáltatásokon felül átlátható elrendezésre, értékes, minőségi és keresőoptimalizált tartalomra van szükség. Egy rosszul összerakott, régimódi, a keresők számára láthatatlan honlappal ügyfeleket veszítesz.

A weboldalkészítés egy szakma, így ne bízd akárkire a honlapod elkészíttetését, hiszen a folyamat többféle szakma tudását igényli. Az “Olcsó húsnak híg a leve” ez esetben is igaz, ne hagyd, hogy az ingyenes weblapkészítés ígéretével, néhány kattintással elkészített oldal lerombolja a már meglévő hírnevedet, jó megítélésedet. Bízd szakértőkre!


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Nagyot zuhantak Kínában az okostelefon-eladások

ked dec 27 , 2022
A Kínai Információs és Kommunikációs Technológiai Akadémia friss jelentése szerint az okostelefonok Kínán belüli kiszállítása októberben 27,2 százalékkal, 23,78 millióra esett éves szinten. Január és október között az okostelefonok szállítása 22 százalékkal, 215 millió darabra esett vissza az előző év azonos időszakához képest — számolt be a Reuters.  
kína okostelefon

És még ez is...