A Fiberhome Magyarországon épít gyárat

FiberHomeA kínai FiberHome International Technologies Co., Ltd. Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártani, a nyolcmilliárd forintos beruházás nagyjából 150 új munkahelyet teremthet. Az infokommunikáció területén a világpiac vezetői közé tartozó Fiberhome úgy határozott, hogy Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát.

A vállalat modern beruházást hoz Kisbérre, ahol optikai kábeleket fog gyártani. A projekt értéke nyolcmilliárd forint, amelyhez az állam 15 százalékos, 1,2 milliárd forint támogatást biztosít, ezzel hozzájárulva körülbelül 150 új munkahely létrehozásához a városban. A Fiberhome technológiai mintegy négyezer szabadalommal rendelkezik jelenleg.

Az 1974-ben alapított Fiberhome Telecommunication Technologies Co Ltd egy kínai székhelyű vállalat, amely kommunikációs berendezések gyártásával és értékesítésével foglalkozik. Fő termékei közé tartoznak a kommunikációs rendszer-berendezések, optikai szálak, kábelek és adathálózati eszközök, mint például az optikai hálózati termékek, ip-adattermékek, a szélessávú hozzáférési megoldások, az optikai szálak és kábelek, a vezeték nélküli kommunikációs eszközök és tápegységek, mint például az optoelektronikai termékek. A társaság elsősorban a hazai és a tengerentúli piacokon forgalmazza termékeit.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Különleges holdkelte lesz pénteken

csü ápr 25 , 2024
ShareTweetPinShareÁprilis 26-án különlegesen szép együttállás figyelhető meg az éjszakai égbolton, amelynek során a kelő Hold szoros közelségbe kerül az Antares csillaggal. A Svábhegyi Csillagvizsgáló közleménye szerint pénteken 23.00 óra után a Hold 36 ívmásodperces, szoros együttállásban lesz a Skorpió legfényesebb csillagával, az egy magnitúdós vörös szuperóriással, az Antares csillaggal. A […]
Hol Antares együttállás

És még ez is...