Monitorként is kiváló az LG új okos-televíziója

LG MyView 32SR85UMár (kedvezménnyel) előrendelhető az LG új öszvér kijelzője, amelyen nem csak tévézhetünk, de monitorként is megállja a helyét.

Különleges kijelző érkezik hamarosan Magyarországra: a már most előrendelhető LG MyView okosmonitort úgy tervezték, hogy elősegítse a produktivitást a munka során, miközben egyszerre tölti be egy televízió és egy professzionális munkamonitor funkcióit.

A monitorok esetében azt szokhattuk meg, hogy egy szimpla kijelzőt vásárolunk, amihez számítógépet kell csatlakoztatni, ha használni szeretnénk. A 32SR85U nevű okosmonitor ezzel szemben beépítve kínálja az LG okostévékből ismert webOS platformot, azaz közvetlenül a kijelzőről érhetjük el az olyan streaming-szolgáltatásokat, mint a Netflix, a Disney+, a Prime Video, az Apple TV, a YouTube vagy a Spotify. A monitoron megnézhetők a felhasználó kedvenc filmjei, sorozatai vagy sportműsorai, de akár zene is hallgatható rajta anélkül, hogy csatlakoztatni kellene a kijelzőhöz egy számítógépet. A kezdőlapról ugyanígy bármikor konzol nélkül be lehet lépni felhőalapú játékokba vagy nézhetők a Twitch streamjeit. A beépített LG fitness alkalmazással pedig még akár edzőnek is tekinthető a készülék. Mindezt egy 31,5 hüvelykes IPS kijelzőn, 4K minőségben.

A fehér színű MyView monitor vékony,

három oldalon gyakorlatilag kávamentes kialakítása miatt kevesebb helyet foglal az asztalon. A modell különlegessége, hogy közvetlenül elérhetőek róla az olyan munkaprogramok, mint a Microsoft 365 vagy a Google Calendar. Az okostelefon vagy a tablet képernyője is vezetékek nélkül tükrözhető az AirPlay 2 és Miracast funkciókkal. A beépített wifi és Bluetooth révén pedig minden kiegészítő eszköz – például billentyűzet, egér – gyorsan, kábelek nélkül csatlakoztathatók, így otthoni munkaállomásunk kevésbé lesz zsúfolt. A laptop párosításához elegendő egy USB Type-C kábel, ami egyszerre biztosítja a gyors adatátvitelt és a laptop töltését.

A 32SR85U okosmonitorhoz egy mágnesesen rögzíthető, levehető Full HD webkamera is jár, amely hasznos kiegészítő lehet a videokonferenciák kényelmes lebonyolításához. A kamerában egy kettős mikrofonrendszer és egy manuálisan használható lencsefedő is helyet kapott – utóbbival egyetlen mozdulattal eltakarható a kamera, amikor az nincs használatban.

A kijelzőhöz távirányító is jár, amivel távolról is kényelmesen vezérelhető a kijelző, a külön kapható Magic Remote távirányítóval kiegészítve az eszköz akár hangparancsokkal is irányítható. De a kijelző okostelefonnal is vezérelhető – a ThinQ alkalmazást letöltve a telefon távirányítóként funkcionálhat, így arról állítható a hangerőt vagy válthatók a csatornák. A kényelem nem csak a kijelzőre vonatkozik: a beépített ThinQ Otthoni irányítópulttal a háztartás egyéb okoskészülékei is vezérelhetők a készüléken keresztül.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Kuthy koordinálja az IPCEI-CIS programot

hét ápr 8 , 2024
ShareTweetPinShareAz E-GROUP ICT SOFTWARE Zrt. alapító-vezérigazgatóját, Kuthy Antalt választották meg a mesterséges intelligencia fejlesztések koordinációjának vezetésre, a 3,5 milliárd eurós (1390 milliárd forintos) IPCEI-CIS EU-s programban. Az IPCEI CIS programot az Európai Bizottság 2023. decemberében hagyta jóvá és közvetlenül valósítja meg az azt alapító 12 európai kormány. A program nyitórendezvényére […]
Kuthy Antal, E-GROUP

És még ez is...