Szabó váltja Rékasit

A Magyar Telekom igazgatósága 2018. július 1-jei hatállyal kinevezte a társaság lakossági szolgáltatások vezérigazgató-helyettesévé Szabó Melindát, aki egyben a vállalat Ügyvezető Bizottságának is tagja lesz. A vezérigazgató-helyettesi poszton Szabó a vezérigazgatóvá kinevezett Rékasi Tibort váltja, így tevékenysége kiterjed a társaság ügyfélszolgálati és személyes ügyfélkapcsolati, műszaki kiválósági, lakossági marketing és értékesítési, lakossági marketingkommunikációs tevékenységek, valamint a márkakommunikáció irányítására. Az újonnan kinevezett vezető feladata a Telekom márka további erősítése, az integrált szolgáltatások körének bővítése és a digitalizáció ösztönzése a legjobb ügyfélélmény nyújtása érdekében.

Szabó marketing szakközgazdászként diplomázott, később MBA fokozatot szerzett. 1999-ben csatlakozott a Westel900-hoz marketing managerként. 2005-től a T-Mobile marketing igazgató-helyetteseként dolgozott (lakossági és soho szegmensekkel foglalkozott), majd 2008-tól a vezetékes T-Home lakossági szegmens irányításáért is felelt. 2010 júliusától lakossági marketing igazgatóként folytatta karrierjét a Magyar Telekomnál, ahonnan 2013 októberében szülési szabadságra ment. 2015-ben csatlakozott a Vodafone Magyarországhoz, ahol a teljes b2b szegmens marketingjéért felelt, majd 2016-tól az értékesítési és marketing vezetője lett az smb szegmensnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Atyaég! Fertőzött androidos Fortnite terjed

csü júl 5 , 2018
A Fortnite fejlesztői a nyárra ígérték az androidos verziót, de a hamis változatok már elkezdtek terjedni. A tanács: ne kerüljük meg a hivatalos áruházi letöltést, és ellenőrizzük, hogy a gyerek mit telepít a telefonjára. A Fortnite Battle Royale nevű játék az új Pokémon Go, vagyis a slágerjáték a fiatalabb játékosok […]