Pereszlényi újra a Magyar Telekomnál

Pereszlényi Zoltán Magyar TelekomA Magyar Telekom igazgatósága 2022. december 1-i hatállyal a társaság kereskedelmi vezérigazgató-helyettesének Pereszlényi Zoltánt nevezi ki.

A Magyar Telekom kereskedelmi vezérigazgató-helyettesi pozíciójára a Deutsche Telekomtól érkezik Pereszlényi 2022. december 1-től. Érkezéséig átmenetileg Rékasi Tibor vezérigazgató látja el a kereskedelmi vezérigazgató-helyettesi feladatokat. „Ambícióval és alázattal tekintek az előttem álló feladatokra. Köszönöm a bizalmat és a kollégáknak, partnereknek a kiváló eredményeket. Megtisztelő lesz újra együtt dolgozni, csapatban, az ügyfelekért, Magyarország digitális előre lépéséért” – mondta el kinevezése kapcsán a Pereszlényi.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A hőbontás lehet a megoldás a vegyes műanyaghulladék kezelésére egy tanulmány szerint

vas aug 28 , 2022
A pirolízis, a hőbontás lehet a megoldás a vegyes műanyaghulladék kezelésére, mert kiválthatja a hulladéklerakást és az égetést – állítja a Roland Berger tanácsadó cég. A probléma súlyát mutatja, hogy miközben az elmúlt öt évben az Európai Unió lakossága mintegy 33 millió tonna műanyaghulladékot termelt, ennek kevesebb, mint negyven százalékát […]
Schannen Frigyes