Kerti bútorok, amiket érdemes beszerezni a nyárra

vidaxl.huA nyári időszakban a legtöbb ember szeretne minél több időt tölteni a szabadban. Ilyenkor jó a családtagokkal, barátokkal kiülni a szabad ég alá, hallgatni a természet hangjait, a madárcsicsergést, érezni a bőrünkön a nap sugarait, és a simogató lágy szellőt.

De természetesen az egészet még kellemesebbé varázsolja, ha mindezt kényelmes környezetben tudjuk megtenni. Ehhez pedig fontos, hogy jó minőségű és megbízható kerti bútoraink legyenek.

Kültéri és beltéri bútorok közti különbségek

Mai napig sokan esnek abba a hibába, hogy megtetszik nekik egy bútordarab, és annyira ragaszkodnak hozzá, hogy akár úgy is kitartanak mellette, ha az nem speciálisan kültéri körülményekhez lett tervezve. De sajnos a beltéri bútorok igen hamar tönkremennek a számukra mostoha természeti körülmények között.

Magas minőségű kerti bútorokért érdemes ellátogatni a VidaXL oldalára, ahol minden stílus képviseli magát tartós és megbízható kivitelben.

A kültéri bútorok alapanyagai a váz és a szövetek tekintetében is úgy lettek fejlesztve, hogy ne okozzon nekik problémát a víz (korrózió, rothadás, fagyás), a napsütés (fakít, szárít), vagy az olyan kártevők, mint például az egerek és az apró rovarok.

Napozás komfortosan, de odafigyeléssel

A napozás közkedvelt időtöltés a tavaszi-nyári időszakban. Egy kis napfürdő során akár olvasással, vagy csak csendes befelé figyeléssel is remekül lehet kikapcsolódni. Ilyenkor könnyebb elengedni a mindennapi problémákat, és csak élvezzük, ahogy a szervezetünk töltekezik a nap nyújtotta pozitív energiákkal, és persze feltöltődnek a D-vitamin raktáraink is.

Napozóágyak olcsón, de kiemelkedő minőségben érhetőek el a VidaXL oldalán széles választékban!

A napozást érdemes a lehető legkényelmesebb formában végezni, de persze nem szabad megfeledkezni a megfelelő védelemről sem a nap káros sugarai, hatásai ellen. A napégés ugyanis kifejezetten hamar bekövetkezik a mostanában megszokott körülmények között, és igen kellemetlen hatásai lehetnek.

Rövidtávon a kisebb bőrpírtól kezdve a napszúráson át a hámló, gyulladt bőrig sokféle problémát okozhat, de hosszútávon a sorozatos napégések miatt akár a bőrrák kialakulását is kockáztathatjuk.

Mit tehetünk a leégés ellen?

A naptej vagy -olaj használata mindenképpen tanácsos a napozás ideje alatt. Érdemes időzítőt állítani, hogy semmiképpen ne bóbiskoljunk el, vagy feledkezzünk bele az olvasásba a szabad ég alatt. Ha letelt az ajánlott időtartam, akkor javasolt árnyékba húzódni, és ott folytatni a kikapcsolódást.

Vannak olyan napozóágyak, amiket árnyékolóval is felszereltek, így az árnyékba vonulást akár néhány mozdulattal meg tudjuk oldani, és nem kell érte feladni a fejedelmi kényelemmel ellátott helyünket sem. Az ilyen modellek sokszínűsége pedig lehetővé teszi azt, hogy miél több időt tudjunk a szabadban tölteni a lehető legnagyobb komfortérzet mellett.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Milyen helyen dolgoznánk szívesen? Avagy hol és hogyan kutassuk fel az ideális munkahelyet?

sze ápr 19 , 2023
ShareTweetPinShareAhogy a magánéletben, úgy a munka világában is fontos, hogy egészséges, tiszteleten alapuló kapcsolatokat alakítsunk ki. Az sem utolsó szempont, hogy jól érezzük magunkat a munkahelyen, ám ehhez mindkét félre szükség lesz. Hosszú távon az elköteleződésünk nemcsak nekünk, hanem a munkáltatónak is kedvez. De melyek a jó együttműködés alapjai? Hol […]
ZX-81

És még ez is...