Samsung: a következő Galaxy már vezeték nélküli töltőt kap

A vezeték nélküli töltés fogalma az elmúlt években került a szórakoztató elektronikai piac palettájára, leginkább az okostelefonok és azok kiegészítői által kínált lehetőségként. Az induktív töltés korai szakaszában a Samsung Galaxy S4 töltőpadját 80 különböző komponens alkotta. A Galaxy S5-nél fejlesztőknek sikerült drasztikusan csökkentenie ezt a számot, így ez a töltőállomás már a csak ötven alkatrészből áll, amelyet így sokkal egyszerűbb kezelhetőség jellemez. A Samsung már előkészítette a további lépéseket afelé, hogy még tovább csökkentse az összetevők számát.

2015 minden bizonnyal mérföldkő lesz a vezeték nélküli töltési technológiák elterjedésében, hiszen egyre több nyilvános helyen találkozhatunk majd ilyen töltőállomásokkal. A Samsung azon dolgozik, hogyolyan okostelefonokat gyártson, amelyek vezeték nélkül is tölthetőek. A soron következő Samsung Galaxy okostelefonok egy olyan vezetékektől mentes világba kalauzolják a felhasználókat, amelybe eddig még nem jártak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Pelyák Norbert az Axis-t erősíti

ked febr 24 , 2015
ShareTweetPinShareAz Axis Communations Kelet-európai csapata tovább bővül. Az új pozíciót Pelyák Norbert tölti be, mint magyarországi Key Account Manager. Pelyák mielőtt az Axishoz csatlakozott volna, öt évig dolgozott az Alphasonic Kft.-nél, ahol ő vezette az it és biztonságtechnikai projektek értékesítő csapatát, emellett felelős volt a biztonságtechnikai termékek forgalmazásáért. Kiemelt feladata […]

És még ez is...