Megkezdődött az előregisztráció a Samsung Galaxy Note7-re

galaxisA két legutóbbi csúcsmodell, a Samsung Galaxy S7 és S7 Edge után hamarosan Magyarországon is a boltokba kerül a Galaxy Note7 is. Bár az új mobil ára még nem ismert, az érdeklődők a Telenor honlapján már most feliratkozhatnak – vásárlási kötelezettség nélkül – egy elővételi listára. A Galaxy Note7 hivatalos előrendelése a Telenornál 2016. augusztus 16-án indul, a készülék pedig szeptember 2-ától lesz elérhető a mobilszolgáltató kínálatában.

A Samsung Galaxy Note7-et 5,7 collos kijelzővel szerelték fel, amely az S7 Edge-éhez hasonlóan ívelt a két oldalán. A készülékházból előhúzható digitális toll, az S Pen elődeinél okosabb lett az új modellben, még pontosabban érzékeli a nyomás mértékét, és még kisebb késleltetéssel dolgozik, hogy a lehető legjobban hasonlítson egy valódi ceruzára a jegyzetelés során. Nyolcmagos Exynos 8890-es lapkakészlet és 4 gigabájt memória biztosítja az Android 6.0 rendszer és az alkalmazások akár osztott képernyőn való, együttes futtatását. A készülék 64 gigabájtos, bővíthető háttértárral lesz megvásárolható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Piacon a SonicWALL OS 6.2.6

pén aug 5 , 2016
Már megvehető a korábban technológiai előzetesként kiadott SonicWALL Capture Advanced Threat Protection Service. Ez az első olyan többmotoros sandbox technológia a piacon, amely blokkolni tudja a gyanús fájlokat, amíg a biztonsági elemzés lezajlik. A SonicWALL 6.2.6-os új kiadásában megtalálható a tartalomszűrést végző Content Filtering Service új, 4.0-ás verziója is, amely […]
router

Friss, ropogós