A magyar férfiak és nők nem titkolnak semmit párjuk előtt

selfie-after-sexA notebook.hu válaszadóinak 47 százaléka nyilatkozott úgy, hogy nincs titkolnivalója a telefonján, így párja bármikor belenézhet akár az sms-ekbe, akár személyes Facebook profiljába. A felmérésben résztvevők 33 százaléka válaszolta azt, hogy bár megengedné a kíváncsiskodást, párjának nem szokása a személyes dolgaiban kutatni. Csupán húsz százalék vélte úgy, hogy a telefon (és a benne lévő üzenetek) abszolút magánügy és nem tartozik senkire, még a partnerre, házastársra sem.

Ami a társkeresést illeti, váratlan eredmény született: a válaszadók döntő többsége, 75 százaléka nem használ társkereső applikációkat (mint például a kifejezetten okostelefonokra fejlesztett Tindert, vagy a hagyományos, internetes társkeresők mobilbarát applikációit) a telefonján. Akik használnak, azok törlik is regisztrációjukat, miután párra találtak. Csupán elenyésző azok száma, kik jegelik (inaktívvá teszik) profiljukat (két százalék), vagy mindent meghagynak, de nem lépnek be (öt százalék). A pártalálás után is társkereső applikációkat használók 2 százalékot képviselnek a felmérésben – és a férfiak vannak többségben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Újabb kódolatlan hetek a MinDig TV-n

sze szept 21 , 2016
ShareTweetPinShareKét hétig kódolatlanul nézhető a RTLII és a Paramount Channel minden MinDig TV néző számára. 2016. szeptember 16-30. között 750 ezer háztartásban a ValóVilág powered by Big Brother legújabb részeit, UEFA Európa Liga meccset, filmpremier-eket és régi klasszikusokat egyaránt láthatnak a nézők az RTL Magyarország, valamint a Viacom és az […]

És még ez is...