Új üzleti mobilcsomagok a Yettelnél

Yettel tarifákA Yettel korlátlan üzleti mobilcsomagokat jelentett be.

Három, az üzleti piac számára fejlesztett csomaggal jelentkezik a Yettel. A kis- és középvállalkozások igényeire szabott, Business Prime nevű teljesen új tarifaportfólióban a fő hangsúlyt a korlátlan szolgáltatások, a gyorsított ügyfélkiszolgálás és az összevonható készülékkedvezmény kapják. A Yettel márka indulásával jelentette be a szolgáltató a lakossági Prime tarifákat, melyek fő előnyei a korlátlanságot, a gyorsabb ügyfélkiszolgálást és a csoportos kedvezményeket biztosító lehetőségek. Mostantól az üzleti ügyfelek, a kis- és középvállalati szegmens is élvezheti a korlátlanság adta előnyöket: az üzleti portfólió a Prime tarifával összehangolt tartalommal és elnevezéssel érkezik, Business Prime néven. Az új üzleti tarifák különlegessége, hogy megtartották vagy tovább növelték azon szolgáltatások mennyiségét, ami a célcsoportnak fontos, így a tarifacsomagok tartalmaznak leforgalmazható sms-eket és nemzetközi hívásperceket is. A csúcsot jelentő Business Prime kínálat mellett a kisebb adatkeretet és 100 százalékos lebeszélhetőséget kínáló tarifák is helyet kaptak a Yettel új üzleti portfóliójában.

Fülöp Gábor, a társaság üzleti értékesítési és marketingigazgatója közölte, hogy a Yettel bevételeinek negyven százaléka származik üzleti területről, ezért különösen fontosnak tartják a vállalkozói igények hatékony kiszolgálását.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Valósághű csúcsmodelt hoz magyarországra az OPPO

pén ápr 15 , 2022
Az Oppo okoseszközgyártó áprilistól egy vezeték nélküli fülhallgatóval is bővíti kínálatát Magyarországon. Az Enco X2 az Oppo Bluetooth fülhallgató kínálatának csúcsmodellje. A hallójárati kialakítású eszközben a természetes és valósághű zenereprodukciót a dán Dynaudio hangszórógyártóval való együttműködésben fejlesztett SuperDBEE akusztikus rendszer, az audió tartalmak nagy felbontású streamelését lehetővé tévő LHDC 4.0 […]
OPPO Enco X2 fülhallgató

És még ez is...