Logitech: szabadulj fel az asztal uralma alól

billentyuzetA Logitech bemutatta az új K380 Multi-Device Bluetooth billentyűzetét és M535 Bluetooth egerét, amelyekkel a felhasználók bárhol, bármilyen eszközről dolgozhatnak. A gyártó szerint a billentyűzet kényelmes gépelést biztosít asztali számítógépen, okostelefonon és tableten egyaránt. A billentyűzet felismeri a kapcsolódott eszközöket és automatikusan hozzáigazítja a gyorsgombokat a támogatott funkciókhoz – ezzel is kényelmesebbé téve a gépelést. Logitech K380 Multi-Device Bluetooth billentyűzet kétéves működést biztosít a hozzá tartozó két AAA elemmel. A billentyűzet kék és szürke színekben lesz kapható 44,99 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron.

A Logitech M535 Bluetooth egérrel gyakorlatilag bármilyen eszközön lehet dolgozni bárhol és bármikor. A programozható navigációs gombokkal váltani lehet az alkalmazások és eszközök között, használhatók háromujjas gesztusok, amelyet a Mission Controlt hozza elő Mac-en, és a Task View-t Windows 10-en. Az egér a lézeres optikai szenzorának köszönhetően megbízhatóan teljesít szinte minden felületen – a fém kávéasztaloktól a kedvenc íróasztalod munkalapjáig.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Jön a Huawei G8 okostelefon

pén szept 4 , 2015
A Huawei bemutatta az első, ujjlenyomat olvasóval rendelkező középkategóriás okostelefont, a G8-at. Az új telefont a gyártó a középkategória felső szegmensébe pozícionálja. A készülék 0,1 mm-rel vékonyabb, mint elődje, a G7, vastagsága így mindössze 7,5 mm. 5,5 inches IPS kijelzője 2,5D ívelt érintési panellel, OGS technológiával és 1920×1080-as felbontással rendelkezik, […]
Huawei

Friss, ropogós