Jön a PocketBook Viva könyvolvasó

PocketBook VivaEurópában elsőként a PocketBook Viva 8 hüvelykes E Ink Gallery 3 kijelzője a teljes színskálát képes megjeleníteni.

A PocketBook Viva az első olyan e-olvasó Európában, amelyet E Ink Gallery 3 kijelzővel láttak el. Az új típus amellett, hogy rendelkezik a klasszikus E Ink kijelzők minden egyedi tulajdonságával és optikai jellemzőjével, E Ink ComfortGazeTM technológiának köszönhetően akár hatvan százalékkal is csökkenti a kékfény-arányt (BLR) a korábbi változatokhoz képest, ami további kényelmet és szemvédelmet jelent a felhasználóknak.

A könyvméretű, 8 colos kijelző tökéletesen illik minden tartalomhoz a szokásos könyvektől kezdve a színes képregényeken, magazinokon keresztül a grafikonokkal és táblázatokkal teletűzdelt dokumentumokig. A Viva a színes és a fekete-fehér oldalakat is ugyanakkora, 1440 x 1920 felbontásban és 300 PPI pixelsűrűségben jeleníti meg. Mivel minden egyes pixel színes pigmentekkel van feltöltve, ez gazdagabbá és telítettebbé teszi a színeket, és az E Ink Gallery 3 lehetővé teszi a teljes színskála megjelenítését is. A SMARTlight technológiának köszönhetően nem csak a képernyő fényereje, hanem színhőmérséklete is beállítható, így a felhasználók meleg vagy hideg tónust is választhatnak előlapi megvilágításnak.

A PocketBook Viva ideális e-olvasó a hangoskönyvek rajongóinak: hat hangformátumot támogat, beépített hangszórója van, Bluetooth kapcsolatra képes, és Text-to-Speech funkcióval is rendelkezik. Az 5.2-es Bluetooth lehetővé teszi a vezeték nélküli fejhallgatók, hangszórók és egyéb hangrendszerek gyors csatlakoztatását. A Text-to-Speech funkcióval az e-olvasó a támogatott formátumok bármelyikében rögzített szövegfájlt képes hangosan felolvasni természetes hangzású hangon, hangoskönyvvé változtatva azt.

A PocketBook Viva a finom eleganciát, az átgondolt ergonómiát és a napi használathoz fontos kényelmet ötvözi magában. A nagy kijelző ellenére az e-olvasó könnyű és kompakt marad. Az oldalsó vezérlőgombok a lehető legkényelmesebbé teszik az eszköz tartását és használatát. A beépített giroszkópnak köszönhetően – amely automatikusan elforgatja a kijelzőt – az e-olvasó egyforma kényelmet biztosít jobb- és balkezesek számára is.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Lezárták az Inventurio akvizícióját

pén dec 16 , 2022
ShareTweetPinShareLezárta az OXO Technologies Holding Nyrt. az Inventurio Zrt. akvizícióját, a vételár 457 millió forint volt. A tájékoztatás szerint a kivásárlást a kockázati tőketársaság egy kijelölt leányvállalata, az OXO Labs Kft. hajtotta végre, az akvizíció finanszírozását részben bankhitelből biztosították. A hitelt az Oberbank a Széchenyi Beruházási Hitel konstrukcióban bocsátotta rendelkezésre, […]
Oszkó Péter, az OXO Technologies igazgatósági elnöke

És még ez is...