Egy gomb az újítás az új Sharp nyomtatókon

SharpA Sharp bemutatta az első belépő-szintű nagykapacitású fekete-fehér nyomtatóit, amelyek Fiery Command WorkStation kompatibilisek. A nagy sebességű MX-M1205 és az MX-M1055 modelleket egy One-Touch Fiery Gateway gombbal látták el, aminek köszönhetően a felhasználók közvetlenül dolgozhatnak a Command WorkStation-nel, nincs szükség további kiegészítő hardver elemekre. A 120 oldal/perc és 105 oldal/perc sebességre képes új fekete-fehér modellek fejlettebb adatvédelmi funkciókat, frissített feladat kezelő szoftvert és a professzionális végeredményhez számos különböző finisher opciót kínálnak.

Az új funkciók között több olyan is megtalálható, ami a gyors és könnyű karbantartást szolgálja kevesebb leállással, így például a Toner Hopper funkció, ami a festékkazetta egyszerű cseréjét teszi lehetővé a gép leállítása nélkül. A készülék kialakítása révén a gép egészéhez hozzá lehet férni szemből, és elérhető az újonnan kifejlesztett Remote Access Front Panel azaz távoli elérésű kezelőpanel is, aminek köszönhetően pc-n keresztül is elérhető a teljes kezelőfelület.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az ABC Data lett a Pixelio 3D szkennerek kizárólagos forgalmazója

csü aug 18 , 2016
Magyarországon a közép-kelet-európai régió vezető elektronikai disztribútorának, az ABC Datának a kínálatában válik először elérhetővé a Pixelio márka 3D szkennere. Az “olcsó” 3D nyomtatás elterjedését ígérő eszköz a várakozások szerint rendkívül gyorsan nagy népszerűségre fog szert tenni mind az üzleti, mind a magánfelhasználók körében. Az okostelefonokat 3D szkennerré, vagy 360°-os […]