Változások az IVSZ-nél

Orbán Anita VodafoneAz Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) három tagozatának, az informatikai, a telekommunikációs és a nagyvállalati tagozatnak választottak új vezetőket.

A szavazások végeredményeként az informatikai tagozat élén Vityi Pétert (Kürt Akadémia) Jakab Roland, az Ericsson Magyarország regionális igazgatója váltja. A telekommunikációs tagozat vezetését Orbán Anita, a Vodafone vállalati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettese veszi át az ugyancsak Vodafone-os Pete Gábortól. A nagyvállalati tagozatot a jövőben Wolf András (Blackbelt) helyett pedig Alkér Zoltán, az MVM infrastruktúra vezérigazgató-helyettese vezeti majd. A sikeres tagozati tisztségválasztások alapján az IVSZ következő közgyűlésén, 2022. augusztus 30-án, a résztvevők megerősítik a szavazás eredményét, így ők hárman már hivatalosan is a tagozatot képviselő elnökségi tagként vállalnak majd szerepet az IVSZ életében.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Olaszországban hiánycikk az egészségügyi kártyához szükséges mikrochip

sze aug 31 , 2022
ShareTweetPinShareA kórházban, orvosnál, gyógyszervásárláskor használt egészségügyi kártyákat már mikrochip nélkül állítják ki Olaszországban, miután a szilícium alapú integrált áramkörökből súlyos hiány keletkezett – írta az Il Messaggero napilap. A cikk írója megjegyezte, hogy a társadalombiztosítási adatokat tartalmazó kártyák mikrochip nélkül használhatatlanok, hiszen az egészségügyi intézményekben nem tudják őket elektronikusan leolvasni. […]
olasz egészségügyi kártya

És még ez is...