Jön a Sony legeslegjobb fülhallgatója

Sony WF-1000XM5 fülhallgatóA Sony bejelentette, hogy a WF-1000XM5 truly wireless fülhallgatója az eddigi legjobbja hangszűrésben és hívásminőségben.

A WF-1000XM5 csúcstechnológiával rendelkezik, amely prémium hangminőséget és a legjobb zajszűrési teljesítményt nyújtja a piacon. A valós idejű hangprocesszorok és a nagy teljesítményű mikrofonok táplálják a speciálisan tervezett Dynamic Driver X meghajtóegységet a széles frekvenciájú reprodukció, a mély basszus és a tiszta énekhang érdekében. A WF-1000XM5 fülhallgatónként három mikrofont tartalmaz, köztük kettős visszacsatolású mikrofonokat, amelyek javítják az alacsony frekvenciájú kioltási teljesítményt. Ez a Sony eddigi legnagyobb előrelépése a zajszűrés terén, ami a környezeti hangok még pontosabb rögzítését eredményezi. A Sony által újonnan kifejlesztett Integrated Processor V2 felszabadítja a HD Noise Cancelling Processor QN2e potenciálját.

A technológia egyedülálló kombinációja a hat mikrofont mindkét fülön keresztül vezérli, hogy példátlan zajszűrési minőséget biztosítson, amely a környezethez igazíthatóan a legjobb teljesítményt nyújtja. A mélyebb frekvenciák reprodukálásának képessége is javult a WF-1000XM5-nél az új Dynamic Driver X-nek köszönhetően. Ráadásul a zajszigetelő fülhallgatócsúcsok egyedülálló poliuretán habanyaggal rendelkeznek, amely csökkenti a zajt a magas frekvenciatartományban. A WF-1000XM5 precíziós 24 bites hangfeldolgozást és nagy teljesítményű analóg erősítést tartalmaz. Az eredmény alacsony torzítás és kristálytiszta hangvisszaadás. A fülhallgató fejkövető technológiával rendelkezik, amely valósághű és lenyűgöző hallgatási élményt biztosít azáltal, hogy a hangmezők automatikusan alkalmazkodnak a fejmozgáshoz. A hangok pontosan igazodnak az okostelefon képernyőjéhez, még mozgás közben is, hogy a kompatibilis okostelefonokhoz/szolgáltatásokhoz csatlakozva teljesen bevonjanak az élménybe.

A WF-1000XM5 mostantól a Sony eddigi legjobb hívásminőségével rendelkezik, amely minden helyzetben tisztán adja át a hangot, legyen szó irodában, otthonról, nyilvános helyen vagy zajos környezetben történő munkavégzésről. A Deep Neutral Network feldolgozáson és csontvezetési érzékelőkön alapuló mesterséges intelligencia alapú zajcsökkentő algoritmusnak köszönhetően a hang még zajos környezetben is kristálytisztán és természetesen szólal meg. Ráadásul, ha a szabadban tartózkodunk, a szélzajcsökkentő szerkezet minimalizálja a szélzajt, így mindig biztosak lehetünk benne, hogy hallatszik a beszédhang. A fülhallgató formáját az emberi fül mintájára alakították ki ergonomikus kialakítással, amely biztonságos és stabil illeszkedést biztosít. Emellett ezek a fülhallgató körülbelül 25 százalékkal kisebb és körülbelül húsz százalékkal könnyebb, mint elődje (WF-1000XM4), így hosszabb ideig kényelmesebb viselni őket. A zajszigetelő fülhallgatóharangok olyan exkluzív anyagból készülnek, amely nemcsak az illeszkedést javítja, hanem az újonnan tervezett formának köszönhetően a fülben lévő nyomás csökkentésével a kényelmet is növeli. Emellett a fülhallgatóharang négy különböző méretben található a dobozban, így kiválasztható a fülhöz tökéletesen illeszkedő darab.

A WF-1000XM5 okos. Olyan népszerű Sony funkciókkal is rendelkezik, mint az Adaptive Sound Control és a Speak-to-Chat, valamint a Multipoint Connect, amely lehetővé teszi két Bluetooth-eszköz egyidejű párosítását, így amikor hívás érkezik, a fülhallgató automatikusan tudja, hogy melyik eszköz csörög, és a megfelelőhöz csatlakozik. A Fast Pair és a Swift Pair párosításoknak köszönhetően a kapcsolat fenntartása még sosem volt ilyen egyszerű. Ráadásul a WF-1000XM5 a hanggal is vezérelhető a kedvenc hangasszisztenssel. Az akár nyolcórás akkumulátor-üzemidővel több órányi megszakítás nélküli zenehallgatás élvezhető, és a háromperces gyors töltés akár egy órányi lejátszási időt is biztosít. Emellett a Qi technológia egyszerű vezeték nélküli töltést biztosít. A fülhallgató IPX4-es minősítéssel vízálló, így a fröccsenés és az izzadság sem akadályozhatja meg a zenehallgatást, még akkor sem, ha esőben sétálunk. A füles augusztusától lesz kapható körülbelül 320 eurós áron.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Bemutatta legújabb összehajtható okostelefonjait a Samsung

csü júl 27 , 2023
A Samsung Electronics bemutatta legújabb összehajtható okostelefonjait. A világ legnagyobb okostelefon-gyártója 2019-ben úttörő szerepet játszott az összehajtható okostelefonok szegmensében, úgy gondolták, hogy ez a kategória vonzó lesz azoknak a fogyasztóknak, akik nagyobb képernyőt keresnek a tartalomfogyasztásához, úgy, hogy a telefonjuk mérete ne növekedjen. E két egymást kizárónak látszó igényt elégítik […]
Samsung Galaxy Z

És még ez is...