Új megoldások a bankkártya-elfogadásban

bizpay.huHa kereskedő vagy webáruház-tulajdonos vagy, akkor folyamatosan figyeled az új, fejlett megoldásokat a pénzügyi tranzakciók esetében. A versenyképességed megtartása ugyanis a cél rövid és hosszú távon is.

Két biztos alapja lehet ezeknek: biztonságosságuk és az egyszerűségük. Ezért nincs annál jobb megoldás, mintha ez a kettő ötvözve található meg valamiben.

A hatékonyság képviselője a pénzügyek piacán

A Wordline Európában egyik legnagyobb, Magyarország második legjelentősebb pénzügyi szolgáltatójaként van jelen. A BizPay a Worldline minősített partnere egy évtizedes kártyaelfogadói tapasztalattal rendelkezik a kártyaelfogadói piacon, közel 3500 ügyfelet kezel.

A vállalkozóknak a legjobb megoldást egy jó, körülményeinek, szempontjainak megfelelő terminál használata jelenti. A terminálokkal és webáruház pénzügyi tranzakcióival foglalkozó szolgáltató cégek közül az egyik leggyorsabb és legegyszerűbb segítséget kínálja az ügyfelek számára.

A BizPay több mint tíz éve foglalkozik bankkártya-szolgáltatásokkal, POS vagy SoftPOS terminálokkal. Az igénybevételhez meg kell adni a vevők fizetési szokásait és a vállalkozással kapcsolatban kell pár kérdésre válaszolni. A cég munkatársai ezt követően segítenek kiválasztani az ideális szolgáltatást a vállalkozásra szabottan, valamint egy eszközt is.

Milyen terminálok vannak? 

Gondold végig, milyen terminál szükséges a vállalkozásodhoz. Ehhez csak az szükséges, hogy tisztában légy a céged általános kártyaforgalmával, illetve pár egyéb adattal. A terminál lehet fix, POS vagy SoftPOS.

  • A fix terminál a legjobb számodra, ha fizikai boltot üzemeltetsz, ahol a vevőid nagyrészt kártyával fizetnek. A fix terminállal el tudod elfogadni a Mastercard, Visa, Diners, kártyákat, a digitális pénztárcába mentett kártyákat és a Szép kártyát.
  • Válaszd a mobil terminált, ha a mobilitás a fontos számodra, azaz utazol. Ezzel szintén a Mastercard, Visa és Diners kártyákat, a digitális pénztárcába mentett kártyákat és a Szép kártyát tudod elfogadni.
  • Ha van NFC képes mobiltelefonod, a SoftPOS  az, amivel a legsikeresebb leszel vevőid körében. A SoftPOS a Mastercard és Visa kártyákat és a digitális pénztárcába mentett kártyákat is elfogadja.

A terminálokkal kapcsolatban a BizPay honlapján bővebben tudsz tájékozódni, részletes leírást találsz velük kapcsolatban.

Virtuális szolgáltatások a kényelmedért

A BizPay a fizetési kapu, azaz a Payment Gateway szolgáltatással kínál kényelmes virtuális kártyaelfogadási megoldást webshopok, internetes áruházak részére is. A webshop integráció könnyen és gyorsan lehetséges függetlenül attól, hogy az Unas, Shoprenter, Shopify vagy WooCommerce rendszerét használod.

A legmodernebb szolgáltatások megbízható eszközökkel párosítva egyszerűen: ez a BizPay. Kérj ajánlatot a BizPay munkatársaitól a honlapon és az ötlépéses rendszerrel hamarosan már ki is próbálhatod a szolgáltatásokat!


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Ergonomikus munkavégzés

ked szept 13 , 2022
ShareTweetPinShareHa irodai munkát végzünk, nagyon fontos, hogy törekedjünk az ergonomikus munkakörnyezet kialakítására, hogy az egész napi ülés ne károsíthassa meg szervezetünket. Ha az irodai gubbasztás a te gerincedet sem kíméli, az alábbi rövid cikk talán neked is szolgál néhány hasznos tippel. Munkafelület Az ergonomikus munkakörnyezet kialakítás a megfelelő íróasztal kiválasztásával […]
munkahely, iroda

És még ez is...