Szúnyoghálóval a kényelemért és biztonságért!

vasmuszakibolt, szunyogFontos, hogy a kellemetlen rovarok, rágcsálók értésére adjuk: a mi otthonunkban nem tűrjük a kéretlen vendégeket! Egy nyitva hagyott ablak következtében akár egy egész szúnyograj tévedhet be, ezért adunk néhány tippet ennek elkerülésére.

A megoldás: szúnyogháló

A legkézenfekvőbb, leghatékonyabb és legkevésbé költséges megoldás a rovarok és bogarak, valamint rágcsálók távoltartására a szúnyogháló.

A szúnyoghálóknak több típusa is létezik. Az egyik közkedvelt fajtája az öntapadós verzió, amely kompaktsága miatt praktikus albérletekben, nyaralókban, vagy olyan helyeken, ahol nehezen férünk hozzá.

Egyetlen hátránya, hogy kevésbé tartós, mint a fém vagy az üvegszálas szúnyoghálók, ezért érdemes a többi típust is szemügyre venni vásárlás előtt.

Fém szúnyogháló

Ha fontos, hogy sokáig használhassuk a hálókat, érdemes a VasMuszakiBolt.hu tartós fém szúnyoghálóit választani. Előnyük, hogy a rögzítést tekintve több módszert is alkalmazhatunk. Keretre és faanyagra tűzve is remekül megállják a helyüket – a szó szoros értelmében!

A fém szúnyoghálók remekül ellenállnak az időjárás szeszélyes körülményeinek, nem rozsdásodnak be eső hatására. Esztétikus kialakításuknak köszönhetően nem rontják el a kilátást, és a rovarok mellett a rágcsálókat is képesek hatékonyan távoltartani.

Tipp: a nyílászárókra való tökéletes illeszkedés érdekében érdemes tekercses kiszerelést választani, így pontosan méretre vághatja a hálókat!

Üvegszálas szúnyogháló

Az üvegszálas szúnyogháló azok számára nagy kincs, akiknek fontos az összkép és a harmónia. Többféle színben kaphatóak, ezért bármilyen stílusba könnyedén beleillenek, akár otthonunkról van szó, akár egy irodáról vagy nyaralóról.

Remek tulajdonságuk, hogy nem halványul el a színük az erős napsugárzás hatására sem. Szerelésüket illetően szintén egyszerű dolgunk lehet, hiszen a nyílászáróra közvetlenül, valamint az ablak-, és ajtókeretre is könnyedén illeszthetőek. Műanyag ablakoknál előnyös keretbe helyezni őket, hogy ne károsítsuk az ablakok kereteit.

Hatékonyságuk a sűrű szövésükben rejlik, amelyek garantáltan nem engednek be egyetlen kellemetlen szúnyogot, poloskát vagy molyt.

Akárcsak a fém szúnyogháló esetén, itt is érdemes tekercses kiszerelést választani a pontos méretre szabhatóság miatt. Amennyiben azonban mégis kevesebb méter mellett döntene, úgy méterre vágva is megrendelheti a szúnyoghálókat!

Dupla védelem szúnyogriasztó készülékkel

Ha száztíz százalékos védelmet szeretne otthonába a kártevők ellen, a hatékony szúnyogriasztó készülékek is segítségére lehetnek. Praktikus, asztalra, kerthelyiségbe elhelyezhető kompakt készülékek, vagy napelemes szúnyogriasztók is hasznos segítői lehetnek otthonának és környezetének.

Válassza a VasMuszakiBolt.hu széles kínálatában elérhető tartós szúnyoghálókat, és élvezze a nyugalmas, rovarmentes éjszakákat! Fedezze fel a praktikus szúnyogriasztó készülékeket is, amelyeket elhelyezhet otthonában, kertjében, és akár kirándulások során is magával viheti őket!


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Nyakunkon a Nemzetközi Versenyhálózat éves konferenciája

sze szept 8 , 2021
ShareTweetPinShareA Gazdasági Versenyhivatal (GVH) szervezi a világ versenyhatóságait tömörítő Nemzetközi Versenyhálózat (ICN) idei konferenciáját, az eseményt október 13-15. között rendezik meg Magyarországon, a járványhelyzet miatt online formában – közölte a GVH. A versenyjog aktuális kérdéseit vitatják meg a konferencián, amelyre a szervezők több mint 130 országból hívják a szakértőket. A […]
Gazdasági Versenyhivatal

És még ez is...