Hülyeségért az osztrákoknak sem kell a szomszédba menniük

LG-OLED-MaratonBő egy éves kanadai rekordot döntött meg öt ausztriai fiatal március 15. és 19. között: Bécs egyik legforgalmasabb bevásárlóutcáján megszakítás nélkül, 92 órán keresztül folyamatosan tévéztek egy LG OLED TV-n. Az eseményen jelen volt a Guinness Világrekordok hivatalos ellenőre is, hogy hitelesítse a rekordot és átadja az igazolásokat az öt új csúcstartónak, akiket több mint 400 érdeklődő közül választott ki az LG képviselete a hivatalos Facebook oldalukon.

A rekordot igazoló dokumentum mellett az LG minden résztvevőt meglepett egy új LG televízióval, valamint egy 12 hónapos Sky Austria előfizetéssel. Az öt résztvevő négy éjszakán és öt napon keresztül egyhuzamban közösen nézett négy különféle, a Sky Austria által sugárzott műsort egy LG OLED TV-n. A résztvevők dolgát tovább nehezítette, hogy a rekordkísérlet ideje alatt óránként csak egy ötperces szünetet tarthattak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Ennyi volt: az FBI feltörte a San Bernardino-i terrorista iPhone-ját

ked márc 29 , 2016
ShareTweetPinShareHivatalosan is lezárult a nyilvános és jogi vita az amerikai kormány és az Apple informatikai óriáscég között. A Szövetségi Nyomozó Irodának (FBI) ugyanis sikerült az Apple segítsége nélkül feltörnie a San Bernardino-i terroristák egyikének okostelefonját. A szövetségi igazságügyi minisztérium bejelentése szerint sikerült hozzáférni a telefonban tárolt adatokhoz, ezért a minisztérium […]

És még ez is...