Véradók figyelem! Megújult a Vöröskereszt applikációja

Magyar VöröskeresztMegújult és minden platformon elérhető a Magyar Vöröskereszt Véradás elnevezésű telefonos applikációja.

A szervezet közleménye szerint az alkalmazással bárki tájékozódhat a hozzá legközelebb lévő véradási helyszínről vagy a kedvenc véradási helyszínén történő legközelebbi esemény időpontjáról. Váradi Mariann, a szervezet véradásszervezésért felelős országos szakmai vezetője közölte, a megújult applikáció alkalmas az időpont keresésen túl a tájékoztatásra, és számos kényelmi funkcióra is hangsúlyt helyeztek a fejlesztés során. Az alkalmazás segítségével a felhasználók nyomon követhetik, mikor telik le a két véradás közötti szükséges 56 nap, és egy gyors teszt kitöltésével az alkalmasságukat is ellenőrizhetik. Ezen kívül kedvenc települést, véradási helyszínt jelölhetnek meg a felhasználók, valamint a számukra releváns eseményekről kaphatnak értesítést. Az applikáció használata egyúttal azonnali visszajelzést is ad az előkészítő folyamatban résztvevő munkatársaknak, így a toborzás is hatékonyabbá válhat. Az egészségügy számára megfelelő mennyiségű és minőségű vérkészlet biztosításához naponta 1600-1800 véradóra van szükség, ezért a Magyar Vöröskereszt arra kér minden egészséges felnőtt embert: váljanak önkéntes véradóvá.

Az alkalmazás iOS és Android rendszereken egyaránt ingyenes.

A Magyar Vöröskereszt 85 éve felel a hazai önkéntes véradók toborzásáért, és ennek keretében folyamatosan keresi azokat a lehetőségeket, amelyekkel a meglévő és leendő véradókat hatékonyan szólíthatja meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Hogyan teszik jobbá az online szerencsejáték-ipart a modern biztonsági intézkedések

ked ápr 23 , 2024
ShareTweetPinShareAz online kaszinók izgalmas kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak a szórakozni vágyók számára. Ezeken a szerencsejáték-oldalakon ugyanis a kedvező bónuszok mellett óriási játékkínálat is vár a játékosokra. Sőt, a hagyományos kaszinólétesítményekkel szemben a kaszinójátékok online verziói sokkal könnyebben elérhetők számunkra hiszen azokkal otthonról vagy útközben is játszhatunk. A sok előny mellett azonban […]
számítógép - monitor

És még ez is...